Death Stranding Directors Cut PC versiyonu duyuruldu

Murathan Özlü 5.01.2022 - 17:57
Death Stranding Directors Cut PC'ye geliyor, Steam'e eklenen oyunun 2022 Bahar döneminde PC platformuna gelmesi bekleniyor.

Death Stranding Directors Cut PC versiyonunun duyurulacağı söylentileri dün ortaya çıkmıştı. Bugün başlayan CES 2022'de Intel'in basın duyuru metninde Death Stranding'in Director's Cut versiyonunun PC için yer alacağı, 3 Ocak tarihinde sızdırılmıştı. An itibariyle Death Stranding Director's Cut Steam sayfası açılmış bulunuyor, oyunun (planlanan) çıkış tarihi ise 2022 Bahar dönemi.

Death Stranding Directors Cut PC sürümü bahar döneminde çıkacak

Kojima Productions'ın açıklamasına göre oyun Steam ve Epic Games Store'a aynı anda çıkacak. Death Stranding Dİrector's Cut Playstation 5 versiyonu geçtiğimiz Eylül ayında çıkmıştı. Oyunun PC'ye çıkacak versiyonu Intel'in yeni duyurduğu Xe Super Sampling özelliğinden faydalanacak. Ayrıca oyunun Ultra Geniş Ekran desteğine sahip olacağı belirtiliyor.

Death Stranding Directors Cut PC
Oyunun orijinal versiyonu Temmuz 2020'de yine Steam ve Epic Games Store platformlarına gelmişti. Death Stranding Dİrectors Cut PC versiyonu oyunun Playstation 5 versiyonu ile aynı şekilde gelecek. Yani oyuna eklenecek silahlar, görevler ve boss savaşları konsol versiyonu ile aynı olacak.

Director's Cut versiyonu ile oyuna eklenen büyük yeniliklere rağmen Kojima bahsi geçen versiyonu bir "Director's Cut" olarak tanımlamak istemediğini ifade etmişti.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Death Stranding Directors Cut PC versiyonu duyuruldu
İlginizi Çekebilir