Death Stranding'in ses aktörü beklenen oyun hakkında konuştu

Ahmet Özçilingir 7.11.2018 - 11:15
"Oyun tuhaf ve büyük"

Hideo Kojima'nın Konami'den ayrlmasının ardından geliştirdiği ilk oyun olan Death Stranding'in nasıl bir oyun olduğu hala gizemini koruyor. Hideo Kojima'nın kurduğu Kojima Productions'ın Sony işbirliği ile geliştirdiği oyundan hala doğru düzgün bir oynanış videosu görmedik. elimizdeki bilgiler genelde söylentilerden, Kojima'nın serpiştirdiği bilgilerden ve oyunda yer alan oyuncuların paylaştığı ayrıntılardan ibaret. 2016'da duyurulan oyun için bir yorum da, Death Stranding'de "Altın Maskeli Adam" karakterini seslendirecek olan Troy Baker'dan geldi. Troy baker'ın Argentina Game Show'da soruları yanıtladığı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Death Stranding ne zaman çıkacak?

Argentina Game Show'da soruları yanıtlayan seslendirme sanatçısı Troy Baker, Death Stranding ile ilgili şu ifadeleri kullandı; " Bu devasa bir oyun. Oyunun kapsamı çok büyük. Eğer Hideo Kojima'yı tanırsanız, onun küçük şeyler yapmadığını bilirsiniz. Bu oyun tuhaf ve çok büyük." 

Death Stranding'in çıkış tarihini henüz bilemiyoruz. Hideo Kojima, Death Stranding'in Tokyo olimpiyatlarından önce yayınlanacağını açıklamıştı. 24 Temmuz 9 Ağustos 2020 tarihleri arasında Japonya'nın başkenti Tokyo'da yapılması planlanan Tokyo olimpiyatlarına kadar umarım beklemeyiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 13:12
asylums for the feelings şarkısında oyun hakkında bayağı bilgi veriyor oyunun hikaye ve multiplayer ağırlıklı olacağını düşünyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Death Stranding'te yer alan aktör, beklenen oyun hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir