Death Stranding'te yer alan robot kol bu sefer gerçek oldu

Furkan Güler 31.08.2018 - 14:23
Kojima hayranlığı bir başka.

Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding, PlayStation 4 sahipleri tarafından heyecanla bekleniyor. Sahip olduğu gizemli teması çoğu oyuncuyu kendine hayran bıraksa da, oyunun hikayesinin tam olarak ne olduğu açıklamayan Kojima'ya kızgın olan büyük bir kitle var. Ünlü aktör Norman Reedus'un Sam isminde bir karakteri canlandırdığı oyunda kullanacağımız robot kol, YouTuber Kantaro Studio tarafından gerçek hale getirildi.

Death Stranding'in robot kolu gerçeğe dönüştü

Oyunda bizim peşimizde olan yaratıkları tespit etmemize yarayan robot kolun hareketli replikasını yapan Kantaro, robot kol için özel bir devre kartı hazırlamış.  Projenin toplamda 60 gününü aldığınız söyleyen YouTuber, maliyetin 180 dolar olduğunu açıkladı. Özel bir kumandayla hareketleri yönetilebilen replikaya Hideo Kojima da cevap verdi.

Umarız önümüzdeki PlayStation Experience etkinliğinde Kojima ve ekibi oyun hakkında hikayeye dair yeni bir fragman yayınlar. Son olarak oyunun PlayStation 4'e özel olup olmayacağı henüz belli değil. Oyun ilk duyurulduğunda oyunu PC platformuna da getireceğini söyleyen Kojima'nın aksine Sony, oyunu her defasında PS4'e özel olarak tanıtıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2018 13:34
i ş s i z l i k nelere kadir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Death Stranding'te yer alan robot kol bu kez gerçek oldu
İlginizi Çekebilir