Deathloop çıkış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 14.09.2021 - 11:55
Aldığı yüksek puanlar ile birlikte göz doldurmaya başlayan Deathloop için çıkış fragmanı ile birlikte yeni açıklamalar yapıldı.

Arkane stüdyosu tarafından geliştirilen Deathloop bugün itibari ile PC ve Playstation platformları için çıktı. Oyun aldığı puanlar ile dikkat çekmeyi başardı diyebiliriz. biz de çıkış videosu yayınlanan oyunun incelemesi üzerinde çalışıyoruz ve en kısa sürede yayınlanacağını söyleyebiliriz. Sencit'in Lady Blackbird ile yaptığı yeni şarkı “Pitch Black” eşliğinde yayınlanan Deathloop çıkış videosuna ve firmanın yaptığı açıklamalara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Deathloop çıkış videosu yayınlandı

Ödüllü Dishonored serisinin yapımcı stüdyosu Arkane Lyon'un yeni birinci şahıs nişancı oyunu DEATHLOOP, konsollarda yalnızca PlayStation 5'te (PS5) ve PC'de şimdi oynanabilir. DEATHLOOP, PS5'in çarpıcı görsellerinden ve ultra yüksek hızlı SSD'si ile hızlı yükleme özelliklerinden yararlanırken, DualSense kontrol cihazı ile de Blackreef'in seslerini ve hislerini parmaklarının ucuna getiriyor.

“Arkane Lyon ve Bethesda'daki tüm DEATHLOOP ekibi olarak, oyunu oynarken müthiş vakit geçirmenizi ve severek geliştirdiğimiz oyunumuzun çıkışını bizimle kutlamanızı umuyoruz,” diyor DEATHLOOP'un Game Director'ı Dinga Bakaba ve ekliyor. “DEATHLOOP, Arkane Lyon'un yepyeni ve eşsiz bir projesi. Biz de kendimizi daha önce yaptıklarımıza hiç benzemeyen unutulmaz bir deneyim yaratmaya adadık.” 

Deathloop çıkış videosu yayınlandı

DEATHLOOP'un ilgi çekici cinayet bulmacasında oyuncular, zaman döngüsünde sıkışıp kalmış olan Blackreef adasında kapana kısılmış ve hafızasını kaybetmiş Colt olarak oynuyorlar. Oyuncular ipuçlarını toplayarak sekiz “Visionary”yi bir gün içerisinde öldürmek için mükemmel bir suikast planı hazırlamanın yolunu arayacaklar. Ayrıca, oyuncular çok oyunculu modda Colt'un baş düşmanı olan suikastçı Julianna ile oynayarak zaman döngüsünü korumaya çalışabilirler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2021 13:26
sony sen adam gibi bi konsol yap ps5'in ps4 grafiklerinden bi farkı yok sen bizi üzme ps5 pro'yu seneye çıkar artık 64 teraflops mu yapıyon 200 teraflops mu yapıyon napıyosan yapta bi hakkını verde yine oyun yaparsın alışıla gelmiş grafiklerle milleti oyalama yeter emekleyerek gittiğin
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2021 14:00
tmm
seneye ps 5 plus
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deathloop çıkış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir