Deathloop, Goldenloop güncellemesini bir fragman ile duyurdu

Atıf Doğan Özcan 20.09.2022 - 14:13
Bethesda, Deathloop Goldenloop güncellemesi için detaylı bir fragman yayınladı ve gelen güncelleme oldukça dolu görünüyor bizden söylemesi.

Deathloop, Goldenloop güncellemesi için bir fragman paylaşıldı ve gelecek olan yenilikler detaylandırıldı. Oyuna gelecek olan yeni özellikler ve eklentiler oyuncular arasında yapımı daha cazip bir hala getirecek. Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek olması zaten oyuncu sayısında bir etkileşime yol açacak ama bu güncelleme ile işler daha da ileri seviyeye geçecek gibi duruyor.

Deathloop, Goldenloop güncellemesi olumlu bir etki getirmesi bekleniyor

Arkane Studios’un en son projesi olan Deathloop, Goldenloop güncellemesini 20 Eylül tarihinde tüm platformlarda önemli bir içerik güncellemesi olarak alacak. Oyunun 2021 yılından bu yana aldığı en büyük güncelleme olacak (lansman sonrasında). Bu güncelleme ile firma oyunun birçok yönünü yükseltmeyi vaat ediyor ve Eylül ayının başlarında yapılan Xbox lansmanından beri güncelleme büyük bir heyecanla bekleniyor.

Deathloop, Goldenloop güncellemesini bir fragman ile duyurdu

Deathloop, Arkane Studios’un oyunlarının sıklıkla yaptığı gibi herhangi bir büyük genişleme paketi almadı. Fakat bunun yerine daha fazla ücretsiz içeriği düzenlediği lansman sonrasına oyuna getiriyor. Aslında Goldenloop, ücretli DLC’ler kadar önemli değil, ancak oyunun metasına, her biri oyun ilerlemesine yeni stratejiler ve yaklaşımlar geliştirmede etkili olabilecek çeşitli yeni unsurlar barındırıyor.


Goldenloop, aslında Deathloop’un Xbox konsolu lansmanını kutlamak amacıyla 20 Eylül’de yani bugün çıkıyor. Oyuncuların yeniden oyunla etkileşime geçebilmesi içinde birçok yeni özellik ve içerik vaat ediyor. Güncelleme içeriğinde, Halps Prototip ışın silahı, Colt için bir Fugue yeteneği, Julianna’nın Masuerade yeteneği için yükseltme ve Paint-Bomber isimli bir düşman türü yer alıyor. Aslında bu güncelleme ile gelecek olanlar arasında en önemlisi, oyuncular isterseler eğer çapraz eşleşmenin olacağı. Yani artık oyuna çapraz platform desteği geliyor. PC, PlayStation ve Xbox kullanıcıları istedikleri zaman asimetrik bir sırayla PvP modunda rekabet edebilecekler.

Deathloop, Goldenloop güncellemesini bir fragman ile duyurdu

Deathloop için Eylül ayı oldukça büyük ve önemli bir dönem olarak gösteriliyor. Çünkü 14 Eylül’de Xbox konsol lansmanı yapıldı, 20 Eylül tarihinde yani bugün Game Pass kütüphanesine ekleniyor. Kısacası bu ay oyunun en yüksek oyuncu etkileşime girebileceği ay olabilir.

Deathloop artık PC, PS5 ve Xbox Series X/S'de mevcut. Üstelik artık Game Pass kütüphanesinde yerini aldı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2022 15:24
Muazzam bir Arkane oyunu daha. Oyunu bir defa da Series X'de bitirmek için güzel bir sebep.
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2022 17:58
bende de var
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2022 23:19
Tamam series x'in var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deathloop, Goldenloop güncellemesini bir fragman ile duyurdu
İlginizi Çekebilir