Deepfake videolarının yeni durağı Uncharted 4 oldu

Ersin Kılıç 3.05.2020 - 14:10
Filmlerin ardından Deepfake videoları yavaş yavaş oyun dünyasına da sıçradı. Türün ilk örneklerinden biri ise Naughty Dog imzalı Uncharted 4 için geldi.

Uncharted 4: A Thief's End oyunu için oldukça başarılı bir Deepfake videosu hazırlandı. Deepfake videoları son dönemde Youtube'da büyük ilgi görüyor. Özellikle Jim Carrey, Shining videosundan sonra sayıları git gide artan Deepfake videoları sonunda oyun dünyasına da sıçramış oldu. Bu konudaki ilk örneklerden biri ise Nathan Fillion ve Nathan Drake'i bir araya getiriyor.

Deepfake videolarının yeni durağı Uncharted 4 oldu

Nathan Fillion'ın suratını Uncharted 4'te Nathan Drake ile değiştiren Youtube kullanıcısı Jarkan, ortaya gerçekten de başarılı bir iş çıkarmış. Video bir süre önce yayınlanmış olsa da Reddit'te yeni yeni popüler olmaya başladı. Videoya baktığımızda ise Castle, Firefly gibi yapımlarda boy gösteren ve oyun dünyasına da çok yabancı olmayan Nathan Fillion'ın suratının ne kadar başarılı aktarıldığını görüyoruz. Açıkçası Nathan Fillion bu role gerçekten de oldukça yakışmış.

Hatırlarsanız kendisi 2018 yılında bir video paylaşmış ve Uncharted Live Action videosu ile bu role ne kadar hakim olduğunu da gözler önüne sermişti. Deepfake videosuna aşağıdan, Nathan Fillion'ın 2018 yılında çektiği Uncharted videosuna ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2020 10:14
Gelip yorum yazdığına göre haber olmuş değil mi??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2020 10:30
Bunda haber olacak ne var??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deepfake videolarının yeni durağı Uncharted 4 oldu
İlginizi Çekebilir