Defenders dizisinin yayın tarihi gizemli bir video ile açığa çıktı

Ersin Kılıç 5.04.2017 - 10:37
Sonunda bir aradalar
Daredevil ile beklenmedik bir başarı yakalanmasından sonra Marvel dizilerine ağırlık veren Netflix ardı ardına yayınladığı serilerden sonra beklenen bir diğer proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Önce Daredevil, daha sonra Jessice Jones ve Luke Cage dizileri yayınlanmış ve son olarakta Iron Fist ile karşılaşmıştık. Her ne kadar Iron Fist biraz beklentilerin altında kalsa da yine de ekibin en farklı karakterlerinden biri olacağını da söyleyebiliriz.

İşte bu dört karakterin bir araya geleceği ve Marvel evreninde yerel problemleri çözeceği Defenders dizisinden kısa bir video paylaşıldı. Bu videoya baktığımızda dört karakteri bir asansörde görüyoruz. Asansördeki "Midland Circle Financial" ibaresi dikkat çekse de güvenlik kamerasındaki yazılar çok daha önemli.

Sol tarafta gözüken adrese girdiğimizde serilerde karşımıza çıkan New York Bulletin gazetesinin sitesine gidiyor ve burada daha önce gördüğümüz bazı manşetler ile karşılaşıyoruz. Sağ taraftaki saat ibaresi ise Jessica Jones'un müdahalesi ile sabitleniyor ve 08:18:20:17'de duruyor. Yani 18 Ağustos 2017! Yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2017 19:17
Kimse farkında değil ama bu dizi büyük bir potansiyeli taşıyor.Marvel'in en iyi tv uyarlamalarından biri olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Defenders dizisinin yayın tarihi gizemli bir video ile açığa çıktı
İlginizi Çekebilir