Defense Grid: The Awakening, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 20.12.2020 - 19:16
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da günün ücretsiz oyunu belli oldu. Her beceri seviyesinden oyunculara hitap eden nihai kule savunma oyunu Defense Grid: The Awakening, 21 Aralık Pazartesi günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak. Her bir oyun 24 saat boyunca alınabilir olacak ve bir kez aldıktan sonra sonsuza dek sizde kalacak.


Ayrıca Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili indirimleri devam ediyor. 7 Ocak Perşembe günü Türkiye saat ile 19:00'a kadar %75'e varan tasarruf teklifleri, 15 gün boyunca ücretsiz oyunlar ve sınırsız 60 TL değerindeki kuponlar seni bekliyor. Kampanya kapsamında yer alan oyunların tam listesine buradan göz atabilirsiniz.

Defense Grid: The Awakening, Epic Store'da ücretsiz

Defense Grid: The Awakening, Epic Store'da ücretsiz

Defense Grid: The Awakening, her beceri seviyesinden oyunculara hitap eden nihai kule savunma oyunudur. Bir düşman ordusu istilası yaşanıyor ve üssün etrafına stratejik olarak tahkimat kuleleri inşa ederek onları durdurmak oyuncuya kalmış durumda. Sezgisel kontroller ve derin bir oynanış... Her kulenin özel saldırıları ve özellikleri bir uyum içinde çalışarak başarılı olmak için birçok yol sağlıyor.

Defense Grid: The Awakening

Ana olay örgüsünde yaklaşık 8 saatlik bir oyun içeriği ve oyunculara özgün başlangıç koşulları ve hedefler sunan meydan okuma modlarında saatler sürecek bir oyun deneyimi var. Her oyun seviyesi yüksek bir tekrar oynanabilirliğe sahip ve daha hızlı tamamlanmaya karşılık daha fazla ödüller veren seviyeleri birçok farklı şekilde çözmek mümkün. Defense Grid: Awakening, her birinde yolların ve kule inşa etme noktalarının farklı bir şekilde yerleştirildiği ve bir strateji belirlemeni sağlayacak açık alanların bulunduğu 20 eşsiz çevreye sahip. Oyun boyunca oyuncular, giderek daha da güçlenen ve oyuncunun savunmasını aşmak için çeşitli stratejiler kullanan 15 farklı düşman türü ile savaşırlar. Seviyeler ilerledikçe, düşmanlar daha güçlü ve yenilmesi daha zor hale gelirler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2020 09:40
adamlar flash oyun veriyorlar bedava
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2020 22:16
Hdd leri parlatın 25 Aralık cuma günü bomba bir oyun verilecek sağlam yerden duyum aldım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Defense Grid: The Awakening, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir