Deliçeri telefonları delirtmeye geliyor

Furkan Sakoğlu 30.05.2017 - 16:35
Mobil platformda başarılı bir yapım
27 Mayıs İstanbul’un fethinin 564. yıl dönümünde Osmanlı temalı mobil oyun Deliçeri, oyunseverlerin beğenisine sunuluyor. Imagine Codes tarafından geliştirilen oyun, Playstore ve Aple Store üzerinden indirilebilecek. Platform Run türündeki oyunda platform üzerinde koşan Deliçeri karakterini yönetiyoruz. Karşımıza çıkan engellerin üzerinden zıplıyor, düşmanları ise Osmanlı tokadıyla ekarte ediyoruz.

Deliçeri telefonları delirtmeye geliyor
Osmanlı Devleti’nin en görkemli döneminde geçen oyunun kahramanı ise, Deliler birliğinden Yeniçeri Ocağı’na geçerek Deliçeri lakabını almış bir Osmanlı fedaisi. Oyunda, Bizans kalelerinden birine sızıp kuşatma öncesi bilgi toplamaya çalışan Deliçeri, görevi başarıyla yerine getiriyor. Fakat, topladığı bilgileri ulaklar ile padişaha yolladıktan sonra geri dönmeye hazırlanırken kale kumandanının güzeller güzeli kızına gönlünü  kaptıran Deliçeri için işler bir anda değişiyor. Kale kumandanı kuşatma başladığında kızını da yanına alıp kaçınca macera da başlamış oluyor. Oyun severler, tunç bilekli kahraman Deliçeri’nin karşısına çıkan tüm zorlukları aşarak sevdiği kıza kavuşması için kıyasıya bir mücadeleye girişiyor. Prenses’e kavuşmak için önümüze çıkan düşmanları alt ediyor, kaleleri fethediyoruz.

Deliçeri telefonları delirtmeye geliyor
Oyunu mobil marketlerden indirmek ücretsiz. Oyunda topladığımız altın ve gümüş paralarla çeşitli güçlendirmeler satın alınabiliyor. Bu güçlendirmeleri gerçek para ile satın almak da mümkün.
Imagine Codes ekibi, 27 Mayıs tarihinde İstanbul Altunizade’deki ofislerinde Deliçeri’nin çıkışı şerefine bir resepsiyon veriyor. Oyun/bilişim sektöründen isimlerin ve basın mensuplarının katılacağı resepsiyonda, oyun ilk kez görücüye çıkacak.

Oyun linki için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imaginecodes.deliceri.android&hl=tr
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2017 00:19
Grafik tarzı güzel fakat geri kalanı sıkıntılı. Kontroller tuhaf, oynanabilirlik sürünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2017 23:15
cengaverler obası bir türk mobası
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2017 21:20
Son günlerde yine ülkemizden güzel oyunlar çıkıyor.Umarım arkadaşında dediği gibi AAA oyunlar yapacağımız günler gelir.Ki bence o günler yakın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2017 17:12
çok eğlenceli bir oyun tavsiye ederim zamanla büyük AAA oyunlarda yapacağımız günler gelir umarım % 100 bir türk firması tarafından
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deliçeri telefonları delirtmeye geliyor
İlginizi Çekebilir