Delta V: Rings of Saturn yükseliyor

Taylan Bal 25.07.2023 - 09:22
Uzay madenciliği simülasyonu Delta V: Rings of Saturn, gerçekçi fizikleri ve oyun tarzı ile birçok hayran kazanıyor.

Fizik tabanlı uzay madenciliği simülatörü Delta V: Rings of Saturn, stilize edilmiş şekliyle Delta V: Rings of Saturn, bu hafta erken erişimden çıktı. Benim görüşüme göre, oynayabileceğiniz en iyi uzay madenciliği oyunu. Fizik, ödeme günleri ve füzyonla çalışan uzay gemileri hakkında sert bir bilim kurgu oyunudur. Ayrıca, bir bakıma uygun fiyatlı, sadece 10 dolar.

Delta V: Rings of Saturn erken erişimden çıktı

Geliştirici Kodera Software, oyunu en iyi şekilde tanımlıyor. "Her eylemin bir tepkisi vardır, lazerler bir ortam olmadan görünmez ve itme kuvvetiniz etkili bir silahtır." “İtme kuvvetinizin dışarıya doğru ısı ürettiği ve yakındaki şeyleri ittiği, ısıyı pompaladığınızda radyatörlerinizin parladığı ve kötü seçimlerinizden sizi enerji kalkanlarının kurtaramayacağı türden bir oyundur.”

Delta V: Rings of Saturn erken erişimden çıktı

Yıllar önce sadece çok sınırlı ekonomik veya rol yapma oynanışı olan bir fizik tabanlı simülasyon olarak başlayan DV, yıllar içinde gerçekten popüler hale geldi. Şimdi, işe alınan mürettebatınıza geri hikayeler ve görevler sunan RPG benzeri bir diyalog deneyimine sahip. Kendi özellikleri ve kendi HUD'ları olan yedi gemilik bir filoya ve daha fazla varyanta sahip.

Tabii ki, oyun sadece madencilikten ibaret değil, ancak madencilik oyununun temelini oluşturuyor. Aynı zamanda korsanlara karşı avlanmak için lisans alabilir, gizemli keşifler yapabilir ve uzay destinasyonları arasında hafifçe kaçakçılık yapabilirsiniz.

Kodera bir blog yazısı yayınladı

Kodera bir blog yazısında, "1.0 sürümü, bir önemli hikaye bölümünün tamamlandığını ifade ediyor olsa da, Delta V: Rings of Saturn ile sürekli bir yolculuğun sadece başlangıcını işaret ediyor. 1.0'ın zengin ve etkileyici bir deneyim sunan tamamlanmış ve cilalanmış bir ürün olduğunu vurgulamak istiyorum. Ancak, gelecekte evreni genişletmeye ve halkaların dibine dalma maceranızı geliştirmeye tamamen adanmış durumdayız," dedi 

Delta V: Rings of Saturn'ü Epic, Itch.io, GOG ve Steam'de bulabilirsiniz. Ayrıca, bunların çoğunda %20 indirimli, toplamda yaklaşık 8 dolar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Delta V: Rings of Saturn yükseliyor
İlginizi Çekebilir