Demir Adam ve Wolverine geri dönebilir

Murat Oktay 30.12.2022 - 12:40
Marvel'in büyük sızıntısı Demir Adam ve Wolverine gibi daha önce ölen kahramanları geri döndüreceğini söylüyor.

Robert Downey Jr'ın Iron Man'e, Hugh Jackman'ın Wolverine geri dönüşü Marvel Studios Faz 5 ve 6 olabileceği, daha önceden de başka bilgileri sızdıran MyTimeToShineHello tarafından sızdırıldı. Okuyacağınız sızıntılar spoiler niteliğinde olup şimdilik teoriden ibaret gibi görünüyor.

Robert Downey Jr ve Hugh Jackman'ın eski rollerine dönüşü gerçekleşebilir

MyTimeToShineHello daha önce de sinema sektöründen çeşitli bilgileri açıklamış ve bunlar da gerçekleşmişti. O sebeple bilgilere tamamen güvenemesek de zihnimizin bir noktasında saklayabiliriz. Daha önce açıkladıkları arasında Liv Tyler'ın Incredible Hulk'da Betty Ross olarak yer alması, Tim Roth'un She-Hulk'ta Abomination'ı yeniden canlandırması ve Tim Blake Nelson'ın Kaptan Amerika: Yeni Dünya Düzeni'nde yer alması olunca bu bilgilerin de doğruluğu üzerinde düşünebiliriz.

Deadpool 3, Deadpool 2'nin devamı olarak çekiliyor. Wade ve Cable zaman makinesini kullanıp, Wolverine'i ölmekten kurtarmak için geleceğe yolculuk edecekler. Logan onu kurtarmak için gelenlerin kim olduğunu bilmiyor ancak bir şekilde onlarla birlikte oradan ayrılacak. Burada MCU'in diğer serileri ile ilgili çok ince bir nokta var, o da zamandaki bu değişimin onları TVA'nın radarına sokacak olması.

Iron Man'in Avengers Endgame'de öldüğünü biliyoruz, ancak MCU'daki zaman yolculuğu ve çoklu evren göz önüne alındığında, onun geri dönmesi için her zaman bir şans bulunuyor. Avengers Secret Wars'da varyantlar olarak kamera karşısına geçeceğine dair söylentiler var. Sızıntıda "RDJ geri döndü bebeğim (Kesinlikle Secret Wars için ve Armor Wars'ta bir sahnede olması için bazı görüşmeler yapıldı)." şeklinde bir açıklama vardı.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2023 15:31
Demiyorlar ki en çok ikisi izleniyordu ve en sevilen karakterlerdi aktör olarak da. Çok para kaybettik ve acilen param kazanmalıyız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 31.12.2022 17:46
Hadi demiradam neyse de wolverine rolü için yaşlı kalıyor. Öyle son filmdeki gibi aman genler bozuldu da artık yaşlanıyorda falan da işin özünü öldürdü. Ironman 3 yaş daha yaşlı 57 yaşında. Ama sonuçta zırhı var zekası var, kurtarır. Ama Huge Jackman de kurtarmıyor, Wolverine rolü fizik istiyor. Ha full cgi ile, Will Smith'in filminde yaptıkları gibi 30 yaşında sunabileceklerse kabulum. Onun dışında artık x genleri işlemiyor , 60 yaşında, 80 yaşında, dede wolverine falan hikayesi ile tutmaz. O zaman ben de wolverine'im, sende wolverine sin, hepimiz wolveriniz :D
MK Okuru
MK Okuru 1.01.2023 19:59
wolverine 60 yaşında mı ? ayrıca 1800'lü yıllarda doğuğ 200 yıl yaşayan karakterin 2020 yılında yaşlanması tamamen kurguya bağlıdır. O metabolizmaya göre çok daha uzun yaşamalıdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2022 21:41
iron man gerçekten öldüğüne inanan var mı şaka mısınız siz abi :) tamamı pazarlama stratejisi, at fava bekle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2022 19:23
Demir adamı canlandıran aktör sende gel Türkiye ye senin neyin eksik ki diğerlerinden sen de ev al iş kur veya sadece tatil yapmak için gel! Başka ülkelerden vatandaşlar yaşıyor burada gel sende yaşa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2022 01:04
Adamların yaşı geçti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Demir Adam ve Wolverine geri dönebilir
İlginizi Çekebilir