Deniz savaşlarıyla dolu Skull & Bones yakında tanıtılabilir

Efdal Erdem 25.06.2022 - 21:59
Deniz savaşları, hazine avları ve korsanlar. Deniz suyu yutturacak oyun Skull & Bones nihayet bir çıkış tarihine kavuşabilir.

İlk defa 2017 E3’te gösterilen Ubisoft yapımı korsancılık ve sıcak deniz savaşlarıyla dolu Skull & Bones belki de nihayet bir çıkış tarihine kavuşacak. Yaklaşık 5 yıldır defalarca ertelenen oyunun 2022 – 2023 yıllarında çıkacağı belirtilmişti.

Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin de iptal edildiği söylentileri dolanırken oyunun PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Google Stadia için çıkması bekleniyor. Ubisoft hangi platformlar dahil olmak üzere çıkış tarihine dair ayrıntılı açıklamalarda da bulunmadı. Dolayısıyla oyunun tekrar tanıtılması şart oldu.

Skull & Bones ne zaman tekrar tanıtılacak?

Yeni oyunların duyuru ve çıkış tarihlerine yönelik tutarlı sızıntılarıyla bilinen Tom Handerson, Skull & Bones için Ubisoft’un yakında sessizliğini bozacağını belirtti. Handerson’a göre 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü bir canlı yayın sırasında yeni oynanış görüntüleriyle geliştirici yorumları eşliğinde açıklanacak. Oyunun yeni bir fragmana kavuşacağı da belirtiliyor.

Kısa bir süre önce Skull & Bones için Brezilya yaş derecelendirme kurumundan oyunun değerlendirmeleri ortaya çıkmıştı. Dolayısıyla bu ifadeler oldukça yerinde. Yine de tüm bu bilgiler hakkında temkinli olmakta fayda var, sonuçta Ubisoft henüz konuşmadı.

Deniz savaşlarıyla dolu Skull & Bones yakında tanıtılabilir

Oyunun bekleyenlerini nelerle karşılayacağını söylemek daha kolay. Skull & Bones 2017 yılında tamamen çok oyunculu olarak tanıtıldı. Korsanları ve deniz savaşlarını konu alacak. Zaman içerisinde oyunun keşifler, hazine avları ve daha fazlasını barındıracağına dair beklentiler arttı. Oyunun 2017'de gösterilen görüntüleri hala harika duruyor.

Tom Handerson aynı zamanda God of War Ragnarok’un çıkış tarihinin de yakında Sony’nin tanıtım etkinliği srıasında duyurulacağını belirtti. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2022 00:33
en büyük korkum sadece multiplayer destekli olması ..umarım tekli oyunculu da olur
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2022 12:36
Tıpkı sea of thieves gibi, toksik kitle yüzünden oyunu çok sevmeme rağmen bıraktım, kurmak bile içimden gelmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2022 14:32
Buda Beyond: Good & Evil 2 gibi oldu. Oyunu duyurdular ama tarih vs yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deniz savaşlarıyla dolu Skull & Bones yakında tanıtılabilir
İlginizi Çekebilir