Descent'in yapımcılarından yeni Tunnel Shooter oyunu: Overload

Mehmet Atilla Turan 23.04.2018 - 20:51
1990'lara geri dönmek ister misiniz?

Zamanında robot manyağı olup aynı zamanda PC oyunlarına düşkün olduysanız, seçenekleriniz aslında azdı, fakat var olan seçenekler ise kaliteli oyunlardı. Bu oyunların arasında bulunan Descent, robot ve uçuş oyunlarına farklı bir açıdan bakıyor ve daha önce görülmemiş bir deneyimi oyunculara sunmayı başarıyordu. "Tunnel Shooter" adı verilen bu türde, adından da anlaşılacağı gibi bir tünelde uçurduğunuz uzay gemisi ile düşmanlarınıza saldırıp bölümden bölüme atlıyordunuz. Descent'in yapımcısı olan Interplay, anlaşıldığı üzere çoktan işi bıraktı, fakat şirkette bulunan kişiler halen oyun sektöründe bulunuyor. Daha önce de Saints Row, Red Faction ve Alter Echo gibi efsanevi yapımlarda çalışmış kadrosu ile yeni bir Tunnel Shooter oyunu ile geri dönüyor.

Overload olan bu yeni oyun, daha önceki üç Descent oyununa bir hayli benziyor. Kokpitten yönettiğimiz aracımızı istediğimiz yere döndürebiliyor ve dar tünellerde düşmanlarımız ile savaşa girebiliyoruz. Tabii sadece burada bitmiyor, takım çevrim içi oyun modları, hızlı oynanış, yeni içerikler ve mekanikler, yirmiden fazla bölüm ve robot modifikasyonları gibi bir çok eklentiyi Overload'da oyunculara sunuyor.

Overload, 31 Mayıs 2018 tarihinde PC (Windows, Mac ve Linux) platformuna çıkacak. Aşağıdan ise yapımın fragmanını izleyebilirsiniz.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2018 00:50
Interplay... ey gidi 90 lar... işte olması gereken budur gidipde remastered yapmadan yeni farklı bir atmosferde yapılan yeniliklerle çıtayı yükseltmek gerekir bunu yapabilen ne yazık ki bu sektörde çok az kaldı ve yenilik gelmezse gidişhatı olumlu göremiyorum...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Descent'in yapımcılarından yeni Tunnel Shooter oyunu: Overload
İlginizi Çekebilir