Desperados 3 için, interaktif bir tanıtım videosu yayımlandı

Mehmet Akif Zımba 4.06.2020 - 15:22
THQ Nordic tarafından geliştirilen ve yakında piyasaya sürülecek olan Desperados 3 için paylaşılan interaktif tanıtım videosuna bir göz atıyoruz.

Vahşi Batı konseptini sonuna kadar yaşatan oyunlardan birisi olan Desperados 3 için, yeni bir tanıtım videosu geldi. Ancak bu video, öyle her gün göreceğiniz cinsten bir tanıtım videosu değil. THQ Nordic ekibi Desperados 3 için, interaktif bir tanıtım videosu hazırlayarak oldukça keyifli bir yol düşünmüş.

Bu şekilde oyunun mekaniklerini tanıtırken, bir yandan da oyunun bize sunduğu özgürlüğü deneyimlememiz hedeflenmiş. Başta oldukça normal bir şekilde ilerleyen tanıtım videosunda, bir noktadan sonra bizden bir seçim yapmamız isteniyor. Bu seçimler ise, oyunda çeşitli durumlar karşısında, nasıl bir yol izleyeceğimizi temsilen bulunuyorlar.

Desperados 3 için, interaktif bir tanıtım videosu yayımlandı

Desperados 3, interaktif tanıtım videosuyla, seçimler yapmanıza olanak sağlıyor

Öncelikle haberimizin bu kısmına geçmeden önce kısa bir öneride bulunmak istiyoruz. Yukarıda bahsettiklerimiz, sizde az da olsa heyecan veya merak uyandırdıysa, bu videoyu önce kendiniz izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Eğer izlediyseniz veya doğrudan bizim anlatacaklarımızdan öğrenmek istiyorsanız videoda neler yaşandığına, yüzeysel olarak, değineceğiz. Üç parçadan oluşan bu videolar serisinde, yaptığımız seçimlere göre hazırlanmış, başka bir videoya yönlendiriliyoruz.

Bu serinin ilk kısmında, sıkı bir şekilde korunan düşman bölgesine girmek için izleyeceğimiz yöntem bize soruluyor. Burada bize sunulan iki adet seçenek var ve ikisinin de çeşitli sonuçları oluyor. Bu seçeneklerden birisi, bölgeye gizlice sızmak; diğer seçeneğimiz ise, doğrudan bölgeye dalıp silahlarımızın konuşmasını sağlamak.

Gizlice işini halletmeye sevenlerdenseniz bu yolu seçtiğinizde, stratejinizi iyi belirleyip, her bir adımınızı planlamanız gerekiyor. Videoda ise, bu yöntemi seçtiğimizde neler yapabileceğimiz gösteriliyor. Başta dikkat dağıtmak için, bir bozuk para atıyoruz ve görünmeden bir sonraki güvenli noktaya geçiyoruz. Ardından tekrar dikkat çekmek için karakterimiz ıslık çalıyor. Bu sefer bulunduğumuz yere yönelen düşmanı, ekibimizin bir başka üyesi alt ediyor.

Eğer doğrudan çatışmaya dalmayı sevenlerdenseniz de, seçtiğiniz bu yolda hem hızlı olmanız gerekiyor, hem hızlı düşünmeniz de. Çünkü bu yolu seçtiğimizde dikkatler doğrudan üzerimize toplanıyor ve düşmanlar organize bir halde üzerimize geliyorlar. Yoğun bir çatışmanın ardından geriye de, yaralarınızı sarıp devam etmek kalıyor. Öyle ya da böyle, her iki şekilde de, bu bölge artık ilerlemek için güvenli bir hale geliyor.

Bu senaryoların hangisini seçmiş olursanız olun, serinin devamında iki seçim daha sizleri karşılıyor olacak. Eğer anlattıklarımız ilginizi çektiyse, sizleri şöyle alalım. Bunun yerine doğrudan oyunu deneyimlemek isterseniz, GOG üzerinden bir demo yayımlanmış bulunuyor. Desperados 3, 16 Haziran 2020 tarihinde, Steam ve GOG platformlarında, oyuncuların beğenisine sunulacak. Üstelik oyun için ön sipariş fırsatı da devam ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Desperados 3 için, interaktif bir tanıtım videosu yayımlandı
İlginizi Çekebilir