Destansı Oyun Bilgisayarı ile Yolculuğa Hazır Mısınız?

Merlinin Kazanı 14.07.2015 - 16:19
Profesyonel oyuncuların, profesyonel bilgisayarı. Monster Gaming Laptop modelleri, kesintisiz güç ile tüm oyun alışkanlıklarınızı değiştirmeye geliyor.
Mitolojiden Bilgisayar Ekranlarına

Üstün teknolojiyi kullanarak yüksek performanslı bir kullanımı amaçlayan Monster oyun bilgisayarı modelleri, oyun deneyiminizi yeni bir boyuta taşımaya hazırlanıyor. İyi bir oyuncu bilgisayarının ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri bünyesinde barındıran Monster oyun bilgisayarları, masaüstünün performansını, dizüstünün işlevselliği ile birleştirerek yalnızca notebook üretiyor. Son dönemde en yüksek bilgisayar gereksinimlerine sahip Batman: Arkhan Knight Rockstead, The Witcher 3 Wild Hunt, Assasin’s Creed: Chronicles, Far Cry 4 gibi oyunları bile en yüksek ekran çözünürlüğünde sorunsuz ve takılmadan çalıştırabilmenize olanak sağlayan Monster oyun
bilgisayarları, gerek sinematiklerde gerekse oyun içi grafiklerden maksimum verim elde etmenizi
sağlayıp, atmosferi kusursuzca yaşamanızı amaçlıyor.

Destansı Oyun Bilgisayarı ile Yolculuğa Hazır Mısınız?
Yerli bir marka olan Monster, Fokus Bilgisayar bünyesinde faaliyet gösteriyor. Gaming notebook modelleri, gerek yerli bir bilgisayar üreticisi olması, gerekse Monster ismine ithafen Türk mitolojisinden seçilmiş efsanevi canavar isimlerine sahip. Şimdi gelin bu modellerden ikisini inceleyelim. Abra ve Tulpar.

Abra ile Oyunun Tek Hakimi

Baş döndürücü hıza sahip Intel i7 4710 MQ işlemcili bu performans canavarı, NVIDIA Geforce GTX950 M grafik teknolojisi ile nefes kesen görseller elde etmenizi sağlıyor. Daha güçlü, daha gelişmiş ve daha akıcı grafikler elde etmenizi sağlayan bu oyuncu bilgisayarı, 16 GB’a kadar yükseltilebilen DDR3 1600 MHz belleğe sahip. Böylece oyunlarda olduğu kadar 3D modellemelerde de yüksek bant genişliği elde etmenizi sağlıyor. Bu Monster modelinin en büyük avantajlarından biri de Matrix Display özelliği. Aynı anda laptop dahil toplam üç ekranınızı bölerek keyifle ve atmosferi sonuna kadar yaşayarak oyun oynayabilirsiniz.

Maksimum Performanslı Ekran Kartı ile Tulpar


Tulpar modelleri ise en gelişmiş ekran kartı modellerinden olan NVIDIA GeForece GTX 970M ile birlikte geliyor. Tulpar, dinamik ve etkileşimli ortamlarda dahi sorunsuz performansından hiçbir şeykaybetmiyor. Quad depolama ise yüksek oyun depolama ihtiyaçlarınızı karşılamakta hiçbir sorun yaşamamanızı amaçlıyor. 32 GB’a kadar yükseltilebilen Dual­Channel bellek teknolojisi, enkalabalık ve yüksek fps gerektiren ortamlarda dahi oyun kontrolünüzü elinizde tutmanızı amaçlıyor.

Destansı Oyun Bilgisayarı ile Yolculuğa Hazır Mısınız?
Tüm Monster oyun laptopları oyun deneyiminizi maksimuma çıkarmayı amaçlıyor. Bu nedenle
elişmiş soğutma teknolojisi kullanıyor. Çift fanlı etkili ve serin termal soğutma ile zorlu koşullardabile uzun süreli ve keyifli bir oyun deneyimi vadediyor. Tüm modeller slim ve ergonomiktasarımları ile sahip oldukları üstün güce rağmen zarif ve şık bir gövdeye sahip. Geliştirilmişoyuncu klavyesi, en önemli savaş sahnelerinde bile kontrolü kaybetmemenizi ve micro tuşatamalarınızı rahatlıkla yapabilmenizi sağlıyor.

Oyunculuktaki profesyonelliğinizi göstermenin tam zamanı!
Yorumlar 28
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
ZoDi
ZoDi 16.07.2015 09:53
Şu "oyun laptopu" olayına acayip takğım. Nereden çıktı bu moda milleti kandırıyolar arkadaş.
Laptop, ne yaparsan yap birbilgisayar performansına çıkamaz. Çünkü her daim her teknoloji laptoplara bir süre sonra uygulanır.
Şu yukarıdaki makine mesela öyle abartıldığı gibi bir makine değil. Sor fiyatını en az 3500,00 TL. O paraya şahane bi bilgisayr yaparsın. Hemde bu üsttekinden daha güçlü..
kısacası, LAPTOPLA OYUN OLMAZ!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2015 23:38
bu kadar paraya yarı fiyatınla yurtdışından alırım daha iyi
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2015 09:12
Bu ürünleri yurt dışında satılmıyor :) benzerini bulursun ama monster olmayacak sonuçta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2015 04:40
laptop da oyun olmaz cidden bak. benim laptopda gt 520m intel core i5 4 gb ram var, assasin creed 3 25 fps 1280x720. payday 2 21 fps. yok kardeş oynanmaz. valve nin oyunları hariç açmıyor size o kadar diyorum. gt520m geforce 6600 ile aynı puana sahip. -_-
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2015 09:11
Bahsi geçen laptoplar ile senin laptop pek aynı kulvarda değil güzel kardeşim, bence yolun düşerse Kadıköy'deki mağazalarına gidip en kötü sistemleri ile bahsettiğin oyunlardan birini oyna, inan en kötüsü bile fikrini değiştirmene sebep olacak.
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2015 03:50
520m ekran kartıyla ne oynamayı planlıyordun ki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.07.2015 01:26
Abi oyun laptopu nedir ya? Hele ki bu seviye. :D Hayır Starbucks'ta oyun mu oynayacaksınız anlamadım ki. Ya masaüstü alın ya da PS4 yanına da bir tane ultrabook alın tamam mis gibi. Kimse daha ucuz felan demesin dünyanın parası bunlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
angelus87
angelus87 15.07.2015 23:45
960 m ekran kartı i7 işlemci sınırları zorlayan cinsten renklendirilmiş bir msi'dan kat kat iyi bir pc abra v6'ım var çok mutluyum masaüstü oyunculuğunu desteklerdim ancak şimdi dota parti yapıcaz sırtıma alıp gidiyorum veya Borderlands parti tak sırtına götür.Anlatmak istediğim sırtınızda bir dünya.Paramı biriktirdim aldım zengimn çocuğu felanda değilim yanlış olmasın.Buarada Merlinin kazanını hep takip ediyorum yıllardır anketlerden oyun kazanmışlığım var ve şunu söylemek istiyorum Neolur yorum bölümüne çoluk çombalak için bir sınır getirinki trollenmesin konular saygılar sevgiler..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destansı Oyun Bilgisayarı ile Yolculuğa Hazır Mısınız?
İlginizi Çekebilir