Destiny 2: Curse of Osiris için silah ve zırh videosu yayınlandı.

Hakan Hervenik 1.12.2017 - 11:33
Bungie bekleneni verecek gibi.

Destiny 2'nin ilk eki paketi Curse of Osiris, sadece dört gün sonra oyuncular ile birlikte olacak. Son günlerde oyuncularına iyice kucak açan Bungie, dün yaptığı açıklamada oyuna gelecek olan değişiklikleri açıklayarak, oyuncuları çok sevindirmişti. Oyunu bambaşka bir hale getirecek olan bu güncellemelerin hedefi, oyuncuların sıkılmadan Destiny 2 oynamaya devam etmesi olacak.

Destiny 2: Curse of Osiris silahları ve zırhları

Curse of Osiris ile oyuna eklenecek olan silahlar ve zırhlar için yeni bir video yayınlandı. Bu videoda aynı zamanda geçtiğimiz günlerde tanıtılan mikrofonu düşürme emote'u olan "Mic Drop"'u da videonun sonunda görüyoruz. Curse of Osiris ile karakter seviyesi 25'e yükseltilecek. Bununla birlikte ekipmanlarımızın seviyesi, yani Power Level 335'e yükseltiliyor. Yeni haritada yeni bir maceraya atılacağımız Curse of Osiris, 5 Aralık'ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları için çıkacak.

Destiny 2: Curse of Osiris içerikleri

- Mercury'yi ve gizemli "Infinite Forest"'ı keşfedin.
- Yeni hikayeler ve maceralar.
- Yeni temalı silahlar, zırhlar ve ekipmanlar kazanın.
- Yeni cooperative aktiviteler.
- Yeni cooperative multiplayer arenaları.
- Ve daha fazlası.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 12:12
Koca DLC'de yeni raid bile getirmiyorlar. Zaten kısır bir content var oyunda, üstüne bir de expansion pack adı altında getirdikleri şey; varolan raid'e yeni bölümler eklemek. Adam kazıklamak bu. Ana oyunu keyif alarak oynamıştım ama oyun içeriği maksimum 2 aylık. Sonra yapacak bir şey kalmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2017 01:48
Emote dışında başka bir şeyi olmayan, animasyon bozuntusu bir oyun. Bedava Warframe, buna bin basar. Ha, o da bayık bir oyun, orası ayrı bir konu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2017 12:31
Midem bulaniyor artik destiny duyunca baydi oyun cok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2: Curse of Osiris için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir