Destiny 2 için yeni genişleme paketleri duyuruldu

Özgür Deveci 10.06.2020 - 09:59
Bungie tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon macera türündeki FPS oyunu Destiny 2 için 3 yeni genişleme paketi duyuruldu.

Bungie, bugün yaptığı bir canlı yayında Destiny 2 için yeni genişleme paketlerini duyurdu. İlk olarak önümüzdeki sonbaharda Beyond Light'ı, gelecek yılın sonbaharında The Witch Quenn'i ve son olarak 2022'nin sonbaharında da Lightfall genişleme paketlerini göreceğiz. Bu arada Beyond Light genişlemesi Steam'de 170,99 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı. Genişlemeyi ön sipariş ile satın alan oyuncular, egzotik kenarlı hayalet kabuğuna ve yeni bir efsanevi ambleme sahip olacak. Ayrıca oyunun yeni nesil konsollarda 4K çözünürlükte 60 FPS çalışacağını belirtelim.



Destiny 2 için yeni genişleme paketleri duyuruldu

Işığın ötesine geç

Europa'nın donmuş sınırının üzerinde Piramit gemiden yeni bir güç doğdu ve altında, Karanlığın Günahkar Kell'i Eramis'in önderliğinde karanlık bir imparatorluk kuruldu. Diğer Muhafızlara katıl ve ne pahasına olursa olsun bu imparatorluğu ortadan kaldır, Karanlığın kendisini kullanmak zorunda olsan bile.

Europa bekliyor

Günahkarların bölünmüş hanedanlıkları, buzlu bir ay olan Europa'da toplanarak yeni imparatorluklarını kurdu. Amansız buzlu sınıra meydan oku, Altın Çağ Braytech tesisinin içine sız ve kadim buzun derinliklerinde yatan sırları açığa çıkar.

Karanlığı kullan

Yeni bir tehditle birlikte gizemli yeni bir güç de ortaya çıkıyor: Stasis. Muhafızlar, savaş alanına hükmetmek için Ark, Solar ve Void'e ek olarak kökleri Karanlığa dayanan bu yeni elementsel gücü kullanarak destansı süper varlıklar çağıracak. Titanların, Büyücülerin ve Avcıların her biri Stasis'i farklı bir şekilde kullanır; kimi Stasis alanlarıyla düşmanları yavaşlatırken kimi ise yıkıcı bir güçle düşmanları zapt eder ve parçalar.

Destiny 2 için yeni genişleme paketleri duyuruldu

Egzotik teçhizat

Europa'nın, hazineleri uzun zaman önce buzun ve karanlığın altında kalan donmuş bir Altın Çağ mezarlığından ibaret olduğunu düşünenler vardır. Sen ise bunun doğru olmadığını biliyorsun. Harabelerin altında sayısız yadigar, cephanelik dolusu silah ve daha fazlası yer alıyor. Bu üstün teknolojiyi zamanın pençesinden kap ve çorak toprakları ehlileştirmeye cüret et.

Derin taş mahzen mezarı

Europa'nın donmuş tundrasının altında uzun bir süredir keşfedilmemiş olan Derin Taş Mahzen Mezar yer alıyor. Ateş takımın silahlarını ateşleyemeye hazır bir şekilde yaklaşıyor ve son plan harekete geçiyor.

Destiny 2 için yeni genişleme paketleri duyuruldu

Son olarak kimler bu habere heyecanlandı? Duyurulan bu genişleme paketleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2020 10:26
bu ne saçma iş arkadaş. D2 çıktığı günden beri oynuyordum da geçen aylarda bıraktım. Bungie resmen rezilsin, potansiyeli olan bir evren yaratıyorsun her şey kısıtlı. Koskoca evrende hep aynı ırklarla savaşıyorsun. yeni ek paket çıkartıyorsun yine aynı ırklarla dövüş halindeyiz. yenilik sadece harita
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2 için yeni genişleme paketleri duyuruldu
İlginizi Çekebilir