Destiny 2'den Live-Action dans partisi

Hakan Hervenik 7.09.2017 - 10:47
O zaman dans!

Destiny oyunlarının en eğlenceli yanlarından birinin dans olduğunu biliyoruz. Bu yüzden PlayStation'ın Japonya kolu Destiny 2'ye kendi tarzlarında bir live-action videosu hazırlamışlar. Batı'da gördüğümüzden çok daha farklı olan video, teknik olarak dans ile ilgili. Batı'daki videoda Guardian'lar epik bir şekilde ortalığı dağıtırken, bunlar dans etmeyi tercih ediyor.

Aslında video çok eğlenceli. Eğer Destiny'nin ilk oyununu oynadıysanız, Tower'da günlük yaşamın buna benzediğini biliyorsunuzdur. Yeni oyunda yerini Farm'a bırakan Tower bakalım geleneklerini de bırakacak mı? Açıkçası ben Farm'da dans edenlerden biri olacağımı biliyorum.

Activision'ın Destiny 2 tanıtımlarına çok önem verdiğini fark edebiliyoruz. Yayınlanan live-action videolar üzerinde çok uğraştıkları belli. Reklam kampanyaları hala devam eden oyun, tahminen PC çıkışından sonra duracak gibi gözüküyor. Bu yüzden daha çok Destiny 2 görmeye hazırlıklı olun derim.

Maalesef videoda kimse "for the puppies!" diye bağırmıyor. Zaten bağırsa aşırıya kaçmış olurdu. Destiny 2, dün PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkışını yaptı. PC oyuncuları ise maalesef 24 Ekim'e kadar beklemek zorunda kalacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 10:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2017 08:17
Yakında youtubeda "dance till you're dead ( destiny 2 version)" görebiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'den Live-Action dans partisi
İlginizi Çekebilir