Destiny 2'nin geleceği nasıl olacak?

Hakan Hervenik 26.10.2017 - 13:51
Ortaya çıkan yeni bilgiler, oyuncuları sevindirecek.

Bildiğiniz üzere Destiny 2 geçtiğimiz Salı günü PC'ye çıktı. Muazzam bir PC portuna sahip olan oyun, konsoldan PC'ye geçenler için sanki bambaşka bir oyun oynuyormuş hissi yaşatıyor. Oyunun PC'ye çıkması ile birlikte dataminer'lar her zaman olduğu gibi oyunun dosyalarına daldılar ve Destiny 2'nin geleceğini araştırdılar.

Destiny 2'ye gelecek olan içerikler

Yaptıkları araştırmadan sonra ise ortaya bir sürü içerik çıktı. Tabi şimdiden uyarayım bunlardan bazıları spoiler, yani keyif kaçıran içerik içerebilir. Ortaya çıkan dosyalar arasında yeni dünyalara gidileceğini gösteren ses dosyaları, Destiny 1'de bulunan patrol zones, Prison of Elders ve çok daha fazlası bulunuyor. Bu içeriklerin geneli daha açıklanmayan, güncellemelerle gelen veya direkt olarak DLC ile birlikte gelecek olan içerikler olabilir. Curse of Osiris hakkında ve Jupiter'in en büyük ayı olan Ganymede'nin de ismi bu dosyalarda geçmekte. Venüs, Mars, Dreadnaught ve Old Russia'nın yanı sıra Destiny 1'de bulunan Reef Social hub ve Black Garden oyuna eklecenek gibi görünüyor. Ayrıca, Destiny 1'in il raidi olan Vault of Glass'ın da ismi geçmekte.

Sonuç olarak, Destiny 2'de bizi çok daha derin ve bol içerikli bir gelecek bekliyor diyebiliriz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pitadeniz
Pitadeniz 27.10.2017 15:20
oyuna oncelıkle pvp modu için serbestlik gelmesı gereklı. oynamak ıstemedıgın oyun modlarını oynamaya mecbur bırakıyo oyun senı cok saçma ve gereksız. ayrıca 4 e 4 ufak harıta kafasından da çıkmalılar 6v6 mod gelmesı gerekıyo. ve en onemlısı su auto rıfle lara kesınlıkle bı düzenleme gelmeli adamlar scout rıfle mesafesinden oto rıfle la head shot atıyolar.. hızlı sılah kullanımı oyunu daha da karman corman hale getırıyo nerde destıny 1 dedırttıler yakında oyuncu sayıları ıyıce dıbe vuracak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2017 09:03
400 verdim Deluxe aldım yükledim hikayesini oynadım ilk oyundan sonra güzeldi (genele bakarsak gene kötü ama gelişme var) neyse osiris raid vs yaptım ve 305olmadan saldım oyunu inanılmaz kolay inanilmaz basit oynamayı gerektirmeyen bir yapıya bürünmüş oyun ve bu gerçekten çok itici belki dlc oynatir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2017 15:31
abi çok pahalı ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'nin geleceği nasıl olacak?
İlginizi Çekebilir