Destiny 2'nin yeni genişleme paketi Warmind için yeni video geldi

Ahmet Özçilingir 24.04.2018 - 11:27
Warmind Mayıs ayında oyuncularla buluşacak

Eylül 2017’de çıkış yapan Destiny 2 “genişlemeye” devam ediyor. Bungie, daha önce Mayıs ayında çıkacağı duyurulan Destiny 2’nin, yeni genişleme paketi Warmind için kısa bir tanıtım videosu yayımladı.

Mars'a geri dönüyoruz

Bugün yapılacak Twitch canlı yayını öncesinde, oyunun ikinci genişleme paketi Warmind’a dair, yeni bilgiler de ortaya çıktı. Warmind ile oyuna yeni egzotik silahlar, zırhlar eklenecek. Yeni genişleme paketi Warmind ile oyuncular yeniden Mars topraklarını keşfe çıkacak bol sayıda Hive düşmanlarıyla kapışacaklar. Yeni genişleme paketiyle gelecek güncellemeyle birlikte, güç seviyelerindeki değişiklikler ile gardiyan güçlerini maksimuma getirmenin, ne kadar zaman alacağı da merak konusu. Tabii daha fazla ayrıntı için, bugün yapılacak canlı yayına bir göz atmakta fayda var.

Bungie, ilk Destiny oyununda olduğu gibi, Destiny 2'yi de uzun süre desteklemeye devam edecek. Oyunun içeriği gelecek olan genişleme paketleriyle daha zengin bir hale getirilecek. Tabii, oyuncuların işini kolaylaştıracak güncellemelerin de, önümüzdeki dönemlerde Destiny 2 için geleceği açıklanmıştı. Destiny 2'nin yeni genişleme paketi Warmind'ın kısa tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 24.04.2018 16:04
Blizzard gibi oyunlarını içerik olarak sığ bırakmayan bir firmanın böyle bir oyunu battlenet üzerinden satışını yapması markasına yakışmayan bir durum oyun fiyatına ek paket verdikleride yine aynı şeyler insan biraz aldıgı paranın hakkını verir 4 5 tane daha hardcore raid ekler oyuna 2 hafta oynuyorsun sonra herşey bitiyor yüzüne bakmıyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 24.04.2018 11:41
Amma geç olmuş ya, ben oynadıydım bi ara da ilk genişleme hiç tatmin etmedi. Genişleme gibi değil şişirme gibiydi daha çok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'nin yeni genişleme paketi Warmind için yeni video geldi
İlginizi Çekebilir