Destiny'de 2016'nın ilk etkinliği ortaya çıkmış olabilir

Hürcan Köse 11.01.2016 - 13:04
The Dawning çok yakında gelebilir
Geçtiğimiz 2 sene boyunca adını bütün listelerde gördüğümüz ünlü FPS oyunu Destiny tüm hızıyla gelişmeye devam ediyor. İlk senesinde çıkan eklenti paketleri ile pek beğenilmeyen Destiny'nin çok kısa bir sürede bitmesi, hatta tarihe karışması bekleniyordu. Fakat yapımcı firma Bungie tüm oyunculara ters köşe yaparak The Taken King'i çıkardı ve Destiny'i ikinci senesinde eski şanına kavuşturdu.

Trials of Osiris ve SRL gibi etkinlikler ile oyuncuları sürekli yenilenen içeriklerle sevindiren Destiny'nin bir sonraki eklentisinin ismi görünüşe göre The Dawning veya buna benzer bir isimde olabilir.

Bungie'nin güncel olarak yolladığı bir mailde, ücretsiz Amblem, Mote ve Coin kategorilerinin "Days of Dawning" adı altında mevcut olduğunu görüyoruz. Ayrıca oyunun da veritabanı "The Dawning" adı altındaki çeşitli eşyalar ile genişletilmiş.

Şimdilik bu haber bir dedikodudan ileri gidemiyor elbette. Ama 2016'ya gireli 10 gün olduğunu ve Bungie'nin de daha önce yeni yılda yepyeni içeriklerle karşımıza çıkacağını varsayınca pek de uzak gelmiyor bu etkinliğin ihtimali.

Destiny'de 2016'nın ilk etkinliği ortaya çıkmış olabilir
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 20:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny'de 2016'nın ilk etkinliği ortaya çıkmış olabilir
İlginizi Çekebilir