Destiny'de bir sonraki durak Merkür olabilir!

Hürcan Köse 12.01.2016 - 11:57
Dedikodu demeyin, olur mu olur
Dün haberini yaptığımız Destiny'nin yeni etkinliği Days of the Dawning ile alakalı yepyeni detaylarla karşılaştık. Bungie yeni yılı kutlamak amacıyla oyunculara birkaç hediye vermişti. Buna ek olarak Bungie, Days of the Dawning adı altında yeni bir amblem yayınladı. Bu amblem de oyuna eklenecek olan yeni bölgenin bir işaretçisi olabilir.

Destiny'de olan fakat henüz patrol gibi görevlere gidemediğimiz ve ziyaret edemediğimiz Merkür'ün bu yeni etkinlik ile oyuna eklenebileceği konusunda dedikodular yükselmeye başladı. Aşağıda gördüğünüz resimdeki amblemde bir gezegen var ve bu gezegenin de Merkür olabilme ihtimali oldukça yüksek.

Destiny'de bir sonraki durak Merkür olabilir!
Merkür zaten halihazırda Destiny'nin hikayesinde olan bir gezegen aslında. Vex tarafından makineleştirilmiş bir gezegen olarak biliniyor. Zaten oyundaki amaçlarımızdan birisi de Vex'in Venüs'ü de bu hale getirmesini engellemek. Eğer Bungie, Merkür'ü Destiny 2 için saklamıyorsa hikayedeki bir sonraki durağımız çok büyük ihtimalle Merkür olacaktır. Amblem 12 Ocak tarihinde yani bugün oyuna eklenecek. Bununla beraber Bungie herhangi bir açıklama yapacak mı, bekleyip göreceğiz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2024 10:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny'de bir sonraki durak Merkür olabilir!
İlginizi Çekebilir