Destiny'de seviye sistemi baştan sona değişiyor!

Emin Çıtak 20.08.2015 - 13:35
The Taken King birçok alışılmış sistemi çöpe atıyor
Bungie dün gerçekleştirdiği özel Twitch yayınıyla Destiny'nin yeni DLC paketi The Taken Kings ile ilgili yepyeni bilgiler verdi.

Öncelikle oyunun seviye standartları tamamen değişiyor. Her yeni içerikle beraber yeni Light seviye sorunları ile uğraşacağını fark eden Bungie bu sistemi tamamen ortadan kaldırıyor. Artık Light puanları seviye almanıza yardımcı olmayacak, bunun yerine atak ve defansınızı arttıracak.


Oyunun yeni seviye sınırı ise 40'a çekilmiş durumda. Normalde 20. seviyeye getirdiğimiz karakterlerimizi, çok daha yüksek değerlere ulaştırabileceğiz. Elbette seviye sistemi kökten değişince arada oluşacak 5 seviyelik dezantajı ise bize sağlanan bir eşya sayesinde aşabileceğiz.

Spark of Light karakterimizi anında 25. seviyeye taşıyacak ve bu sayede The Taken King aktivitelerine rahatça katılabilceğiz.

Destiny: The Taken King 15 Eylül'de oyuncularla buluşacak.
Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 17:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 21.08.2015 01:33
yahu gerçek oyun firmalari bedava dlc verirken , bu herifler dlc yi oyun fiyatina satmaya başladilar. kaldiki zaten oyunun içinde olan unsurlari sanki yeni yapmışlar gibi kakaladilar millete . hala cahil , kafasiz , kafa çalıştırmaktan yoksun ekrana baktiginda cıkan sayılardan başka bir şey umrunda olmayan idiyot insanlar " auuuww cok züzeeeel olcak , vaaaav çok ii şeyler yapmışlarrrr " falan diyolar ...

sonra oyunlar rezil gibi cıktıgında " yaaa niye boyle yapıyolar amaaaaaa" diyip zırlıyolar ...

destiny denen oyun müsvettesini oynayan , hala oynayan düşük seviyede birisidir ... ondan daha düşüğü ise bu cıkacak dlc ye , oyuna verdiği parayı verendir ...

MK Okuru
MK Okuru 1.09.2015 17:48
bortozol hadi git minecraftta zombi öldür sen
bortozol
bortozol 23.08.2015 15:06
lastern

Sevgili lastern ...


Sen şimdi oturup bu yazdıklarimi okuyosun , bunlarin doğruluğu sana batıyor ancak biliyorsun ki gerçekler bunlar ...

Bunlarin farkina varina susup oturmak yerine çıkmış hakaret diye copy paste yapiyorsun ...

Senin hakaret olarak algıladığın gerçeklerdir . ve bu olgunun gerçek olmasi bunu hakaret olmaktan cıkarır .


Sen gerçekler yüzüne vurulunca kızıp salak diyorsun , sonra pembe diyince hakaret diyosun ...

Oldu mu teyze ?
lastern
lastern 22.08.2015 18:51
Ya kardeşim sen cidden kusura bakma ama salaksın bi dediğin diğer dediğini tutmuyor... Gelmiş "nedir ? sorun hakaret mi ? yanlış olan bir cümleyi söyleyin bana." diyorsun, yahu kendi yazdıklarını hiçmi okumuyosun veya yazarken düşünmedenmi yazıyosun hem bunu diyosun hemde tekrardan gelmiş "destiny satacağı dlc yi , yeni cıkmış oyun fiyatina cikaracak alan kafasizdir " diyosun. Hakaret içeren bütün cümlelerini tek tek ve ayrı ayrı aşağıya yazıyorum okuyupta hala anlamıyosan sen hakikaten hem cahil hemde görgüsüz bir insansın demektir.

1. Yorumunun 3. satırdaki cümle:
hala cahil , kafasiz , kafa çalıştırmaktan yoksun ekrana baktiginda cıkan sayılardan başka bir şey umrunda olmayan idiyot insanlar

2. Yorumunun 30. satırındaki cümle:
sen sanat düşmani bi insansin , sen hayatinda kitap okumamış , müzik diye serdar ortaç dinlemiş , oyun diye de al işte destiny oynamış birisisin derim

2. Yorumunun 34. satırı son cümleler:
şimdi ikile , boyundan büyük işlere bulaşma . destiny oyna , sade sade , biraz daha derin bi şey istersen tetrisi de deneyebilirsin gerçi sana karmaşık gelecektir ama zorla kendini .

3. Yorumunun son cümlesi:
hadi bakalim pembeler , şimdi ikileyin.


Oku bak eğer bu cümleler sana cidden normal geliyorsa git annene babana edep adap öğretmesini iste. Yahu arkadaş sana ilk yorumumdan beri anlatmaya çalışıyorum sen diyorsun ki "nedir ? sorun hakaret mi ? yanlış olan bir cümleyi söyleyin bana." oğlum cidden yazılanları okumuyomusun sen?!? bide kendi kendine cevap veriyorsun diyemezsiniz tabiki falan filan önce okuma yazmanı geliştirmi diyeyim okuduğunu anlamayı öğrenmi diyeyim dilimde tüy bitti artık. Bu ülkede muhalefet olamamasının sebebi senin gibiler yüzündendir bunu da bil daha söylenenleri anlayamıyorsun.
bortozol
bortozol 22.08.2015 07:26
eheh , beni göğe çıkaran sizlersiniz , halbuki ben sadece kafasi ortalama çalışan , sağduyu sahibi , bilinçli bir tüketiciyim . ancak dogrulari söyleyince , insanlarin gözüne sokunca kimsenin hoşuna gitmiyor bu pek tabi .

nedir ? sorun hakaret mi ? yanlış olan bir cümleyi söyleyin bana .

Hayır bu böyle değil böyle diyin . diyemezsiniz ki ... komik olan da bu işte . sadece muhalefet olmak için muhalefet olunursa , al bak .. ülkenin geldiği durum belli .

bu konu mühim gözükmesede önemli bir konu eyyyy en az bayanlar kadar hakarete(!) duyarlı (!) türdaşlarim . Diyorum ki , destiny para tuzağıdır
diyorum ki , destiny sığ bi oyundur .
diyorum ki , destiny satacağı dlc yi , yeni cıkmış oyun fiyatina cikaracak alan kafasizdir
diyorum ki , hala bir sene sonra destiny oynayıp ayni teraneye eyvallah diyosan , sonra çıkıp da ağlama " oyunlar nieee bööövleeeeaağ" diye.


hadi bakalim pembeler , şimdi ikileyin .
linecraft
linecraft 21.08.2015 17:09
bortozol; söylediklerim baya bir etki yapmış üzerinde ama yazdıklarımı tam manası ile okumadığın belli.

Geneli görebilmek için, yukarı çıkmak değil geniş pencereden bakmak lazım. Ama senin önceliğin hakaret etmek aşağılamak olduğu için bu şekilde bakamamak senin için çok normal.

Yazdıklarım içersinde Bungie firmasının ticari anlayışını öven bir yer göremedim. Sen nasıl gördün bana söyler misin. Çok merak ettim açıkçası.

Sadece zaman geçirmek için oyun oynayan biri olduğun yazdıklarından belli, önyargı bütün kişiliğini sarmış adeta. Senin ne kadar sanatsal değerlendirmeler yaptığını tutumun net bir şekilde ortaya koyuyor bortozol.

Emek denilen şeyin anlamını bilmeyen biri; iyi yada kötü ortaya çıkan emeğe değer veren kişilere hakaret eden biri olarak; çıkmış bana sanat düşmanı, kitap okumamış, vs. diyorsun. Adeta kendinde bulunan özellikleri bana atfetmeye çalışmışsın. Çok yazık.

Meşgul olduğum işlerin senin boyunu aştığı ortada zaten; ama senin boyunda ortaya çıkmış oldu, 6 yaşında olan oğlumun boyu kadar varsın.

Son cümlenden de anlaşıldığı gibi tetris oynamaktan öteye gidemeyen sen; insanlara biraz daha hoşgörülü olmak için, insanları tercihlerin dolayı hor görmemek için kendini biraz daha geliştirmelisin.

Ben sana ikile demiyorum, isminin son iki hecesi ile hitap ederek sadece ''tozol'' diyorum bortozol.
lastern
lastern 21.08.2015 14:42
Hahahah ne deseydim hayvan köylümü dememi isterdin? Sana burda fikirlerini yazamazsın gibisinden bişey diyen yok zaten senin anlamadığın egon okadar tavan yapmış ki artık fikirlerin başka insanları aşağılamaya kadar ilerlemiş tabikide herşeyin bi sınırı vardır fakat sen bunu anlayamıyosan başkaları anlatmaya çalışır, bkz bizim yapmaya çalıştığımız şey. Bunu zaten senin ailenin öğretmesi gerekiyordu onuda geçtim okulda bile eğitimi verilir.

Yorumunu okumaya başladığımda sana hak vermiştim fakat taaa ki 3. cümlene geçene kadar... hem millete cahil, kafasız, vb gibi ithamlarda bulunuyosun hemde zeytin yağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıyosun! Kimse burda zaten adamların her çıkardığı güncellemeyi parayla satmasını desteklemiyor fakat sen gelipte hakaret edersen tabikide karşı tepkiler alırsın bunada etki tepki denir öğretmiş olayım.

Oyuna parayı verdim hemde ön sipariş ile limited edition'u aldım, ek paketlerini aldım ve yeni çıkıcak olan ek paketi de ön sipariş yaptım. Bunu oyunu savunmak amacıyla yazmıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz diye bi söz vardır duymadığını sanmıyorum. Sen sevmezsin neden sevmediğini yazarsın olur biter ama gelipte millete oyuna para verdiği için veya beğendiği için hakaret edemezsin. Birincisi bu seni hiç bi şekilde ilgilendirmez ikinciside benim param *** sanane istediğim yere istediğim gibi harcarım her nekadar maddi durumum iyi de olsa kötüde olsa seni ilgilendirmez.

Düzgün bi şekilde senden rica ediyorum başkalarına karşı saygılı olmayı öğren bukadar ego sana yarardan çok zarar olacaktır.
bortozol
bortozol 21.08.2015 12:24
anlaşılan o ki mesaj gideceği yere gitmiş .biri çıkmış peasant demiş , anlamını bilmez diğeri politika döktürmüş..

şimdi o politika döktüren . sana ben burdan yazayım bak bir şeyler öğreteyim . kullanirsin hayatta .

geneli görebilmek için yukarılara cıkmak gerekir . bu çıkış oyun oynamakla olmaz , hayatta edindiğin tecrubeyle olur . sen bi futbolcu olsan , hakemlere oynayan kendini yere atan bi adam olurdun ..


ben bu söylediklerimi destiny oynayan , bu oyunu ve arkasındaki ticari etik dışı mantığı savunan adamların suratına söylüyorum .. önemli olan da budur . her düşündüğünü her yerde çaaaat diye söyleyebilmek .

Ve daha da söyleyeceğim .

Sen sanatsal içerik görmemişsin , oyun oynamamışsın . ha bu seni düşük yaparmi ? böyle benden alt seviyede bi insan yapar mi ? hayır yapmaz ..

Oyunculuk matah bi durum değildir zaten . "gercek oyuncu " "sahte oyuncu " " ooo baya oyuncu " bunlar , sanal sıfatlar olup , gerçek hayatta kendini bu şekilde tanımladığında suratına " zuhahauahauhaua baaaaane la " diye gülerler ..

Ama oyun oynamiş birine , oyundan az biraz anlayan birine , hele ki bu insanin sanatla da yakından alakasi varsa , gidip " sanatsal içerik , eee oyuncuyum , sonra eee zeus , yukardan bak , burcuvazi " tarzi konuşursan bende sana derim ki :

linecraft , sen destiny i sanatsal içeriğinden dolayı bile oynadiysan sen sanat düşmani bi insansin , sen hayatinda kitap okumamış , müzik diye serdar ortaç dinlemiş , oyun diye de al işte destiny oynamış birisisin derim ... bu da , daha ağır olur ...

bi dk , zaten dedim ..

şimdi ikile , boyundan büyük işlere bulaşma . destiny oyna , sade sade , biraz daha derin bi şey istersen tetrisi de deneyebilirsin gerçi sana karmaşık gelecektir ama zorla kendini .
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2015 10:53
Madem bukadar hakaret etmeyi uygun görmüşsün bende şöyle diyeyim ozaman madem para bukadar umrunda oynama. Peasant
linecraft
linecraft 21.08.2015 10:44
pooooooofffffff!!!!!!! çok ağır oldu be.

Eleştirinin de bir dozu olur bortozol yada olimpos dağındaki zeus mu demeliyim. Baya yüksek tepelerden yazımışsın bu yorumu belli.

Herkes ne aldığını biliyor bunun açıklamasını yapmak sana kalmadı, ama zeus olduğunu düşünürsek açıklama yapmak kullarını bilinçlendirmek kendini tanrı gibi görenin görevidir. :)

Ayakların biraz yere bassın zeus çakması bortozol, MK sana haddini bildirmeyebilir fakat burada sana haddini bildirecek ayakları yere basan bir çok gerçek oyuncu var.

Ama asıl sıkıntı ne biliryor musunuz bu yorumu MK neden yayınlıyor ki; MK ve üyelerine hakaret içeren bir yorumun yayınlanması çok enteresan bir durum.

Kim ne derse desin; bu oyun sırf sanatsal içeriğinden dolayı bile oynanır. (Halo'dan çok daha güzel bir sanatsal içeriğe sahip bana göre.) Hikaye, oynanış, vs. hiç önemli değil. Tabi bakış açısı ile ilgili bir durum bu.

Öyle Olimpos zirvesinden bakarak olmuyor bu değerlendirmeler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
linecraft
linecraft 22.08.2015 19:15
bortozol sana söylediklerimi geri alıyorum kusura bakma. Sana ''senin boyun 6 yaşında olan oğlum kadar var demiştim.'' çok yanlış bir şey söyledim sana özür dilerim. Senin seviyenin farkına varamamışım.

Senin boyunun oğlumun boyu ile bir olmasını geç; onun seviyesine asla çıkamayacak bile.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada bu adamın adını MK yanlış yazmış ''bortrol'' müş bu adamın adı aslında, MK içersinde yazdığı yorumların nerede ise tamamı sikayet edilmiş, buna binayen söylüyorum bu son söylediklerimi.

lastern; laf dediğin anlama kapasitesi olana anlatılır, yoksun olana anlatmak, dipsiz bir kuyuya taş atmaya benzer. Burada kabahatli biziz maalesef.
lastern
lastern 26.08.2015 11:50
Katılıyorum eksikliği yaşıyanlara laf anlatılmıyor maalesef adama diyorum düşüncelerini yazarsın ama küfür veya hakaret edemezsin diye gelmiş gerçekler bunlar diyo terbiyesiz ahlaksız MK bile çoluk çocukla doldu...
linecraft
linecraft 24.08.2015 18:29
Bu yazdığım yorumdan sonra baya bir + almış yorumların. :) bu duruma bir katkım olduğu için çok sevinçliyim bortozol.
feto234
feto234 23.08.2015 15:13
kardeş , sen baya içerlemişsin . destiny i bu kadar seviyosan git konuş bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
linecraft
linecraft 24.08.2015 18:33
feto234, 23.08.2015 15:13 (0)
kardeş , sen baya içerlemişsin . destiny i bu kadar seviyosan git konuş bence.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor nişanına layık bir açıklama...
Kalan Karakter: 300 Gönder
bortozol
bortozol 23.08.2015 15:00
evet , olan oldu , linecraft kafayı sıyırdı .

Oyunun ne olduğunu , bir biiiir ortaya koydum , ne kadar sığ ne kadar berbat , ne kadar paragöz , ne kadar rezil . ve bunlara verebildiği tek cevap " e çok sanatsal " ...

Sonrada bu adamın ben suratına vurdum , ne kadar sanat düşmani olduğunu ...

Bunun üzerine ise , yazdiği yorumda kendi ailesi ve benimle ilgili tamamen kişisel bir ton saçmalık yazdı .


Evet , insanlarin girdiği hali canli olarak gördünüz arkadaşlar .

Tıpkı , holiganlar gibi , tıpkı yobazlar gibi fanboylarda oyunlarina laf gelince hemen tırnaklarini çıkarır şirretleşirler .

Ancak değişmez gerçek şudur ki , bunlarin bu öfkesinin dışa vurumunun tek sebebi , gerçek hayatta bu söylediklerinin hiç birini söyleyemeyeceklerindendir ...


ps: linecraft tebrikler , zoru başardın 6 yaşındaki oğlunun oynamaya tenezzül etmeyeceği oyunun Panter Emel i ünvanini aldin . ... Ben ve ofisimdekileri çok güldürdün , günümüzü gün ettin allah razi olsun :D
linecraft
linecraft 24.08.2015 16:44
ben sana senin istediğin şekilde cevap yazmayacağım bortozol;

evet sana göre kafayı sıyırmış olmam çok normal. senin bir türlü anlamadığın şey ne biliyor musun;

oyun ile ilgili söylediklerinin aksini belirten bir şey söylemediğim halde, oyunun bir çok eksi yönü olduğu halde; oyuna sanatsal olarak verilen emeğin olduğunu söyledim. Sırf bunu görmek için bile oynanabilir dediğim halde.

senin bu oyunu oynayan veya oynamak isteyen kişilere karşı olan tutumunun ne olduğu ortada, insanların tercihlerine olan saygın da ortada. onları ne ile itham ettiğin ortada. bu ithamlarına karşı benim yazdıklarıma da ''kafayı sıyırmış'' demen de ortada. bu turumunda aslında beni ilgilendiren kısmı yazdıkların arasında.

‘’Tıpkı , holiganlar gibi , tıpkı yobazlar gibi fanboylarda oyunlarina laf gelince hemen tırnaklarini çıkarır şirretleşirler . Ancak değişmez gerçek şudur ki , bunlarin bu öfkesinin dışa vurumunun tek sebebi , gerçek hayatta bu söylediklerinin hiç birini söyleyemeyeceklerindendir ... ‘’

bu söylediğin senin gerçek fanboy olduğunu gösteriyor olabilir aslında, bu oyunu büyük umutlar beklemiş, sonra alıp oynamış, fakat içersinde istediğini bulamamış biri olarak; bu oyuna veya bir kısmına olumlu bakan kişilere aşağılama methiyeleri dizmeye başlamışsın. sende haklısın içindekileri bir şekilde dökmen gerekiyor.

senin kafayı sıyırmışlığına ancak kafayı sıyırmışlık ile cevap verilebilir di belki de.

bu tutumun son yazdığın yorumda da değişmemiş; şu ana kadar sana cevap niteliğinde yazdığım yorumlar senin tarzında idi. ki bu yorumlar bana söylediğin gibi seni daha da saldırgan bir hale getirmiş şu ana kadar söylediklerinin üzerine ekstra hakaret ilaveleri (holigan, yobaz, şirret, vs. vs.) yapmışsın.

seni bu duruma ben sürükledim bunun için özür dilerim.

gerçekten; evet haklısın oğlum Witcher 3’de at sürmeyi daha çok sevdi. pek beğenmedi bu oyunu. :)

bir ünvan alıp sen ve ofisindekileri güldürdüysem ne mutlu bana; allah senden de razı olsun bortozol.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2015 21:03
Şimdi Destiny oynamadım ama sizce de oynamaya değmez gibi gözükmüyor mu yani devamlı aynı boss u kesmenin neresi eğlenceli?
bortozol
bortozol 21.08.2015 12:31
adam kesiyo bossu , yarım saat sonra unutuyo nasi yaptığını . böyle olunca eğlenceli geliyo tabi adama . zeka seviyesi destiny kitlesinin bu çünkü ...
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2015 10:55
Bu söylediğin şey aynısı WoW içinde geçerli son raidleri yok normal yok heroic yok mythic diye bitirmen gerekiyo aynı b*kun açık tonu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny'de seviye sistemi baştan sona değişiyor!
İlginizi Çekebilir