Destiny'nin zamanında Steam'e çıkması planlanıyordu

Mehmet Atilla Turan 14.08.2017 - 12:48
Activision aldığı bu karar gerçekten çok garip.
Steam'in sahip olduğu veritabanı, çoğu çıkmamış veya daha önce Steam platformuna planlanmış oyunlarla alakalı bilgilerin bulunduğu harika bir hazine. Daha önce Steam'e çıkması planlanan Halo 3'ün verileri, halen Steam'in veritabanında görülüyor. Şimdi bulunan verilere göre Destiny de Steam'de çıkışını PC'ye yapacaktı.

10 gün önce güncellenen SteamDB sayfasında görüldüğü gibi Destiny'nin para birimi olan Silver'ları burada görebiliyoruz. Başta Destiny 2 ile alakalı bir güncelleme gibi görünse de, en son iki yıl önce güncellenen sayfaların ve verilerin ilk Destiny'e ait olduğu belli oluyor. Haritalar ve eşyaların ilk Destiny'den alındığı görülen sayfada, Activision'un Destiny'i zamanında PC platformuna çıkarma amacının bulunduğu anlaşılıyor. Fakat Activision'un neden bundan vazgeçtiği ise merak konusu.

Destiny'nin zamanında Steam'e çıkması planlanıyordu
Destiny ve PC'den bahsetmişken, Destiny 2, sadece konsollarla kalmayıp PC platformunda yerini alacak. Açık Beta sekmesinin Ekim ayında başlaması planlanan oyunun, ilki gibi çok tutması bekleniyor. Verilerin yenilenmesi ile, belki de ilk Destiny oyununun PC uyarlaması ihtimaline de yakınlaşılmış olabilir.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2017 13:21
İyikide çıkmamış, Division gibi oyundan soğurdu herkes, zaten de herkesin çok sevdiği söylenemez Destiny'i. Hileden hurdadan nasibini en iyi şekilde alırdı Steam'e çıksaydı. Division PC 'de bu yüzden çok zarar gördü. Destiny 2 içinde eski adıyla Battle.net (Blizzard) en iyi tercih oldu bana göre.
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2017 14:33
battle.net bence en iyisi yerinde bi karar bence ilerde call of duty lerde o platforma yada activision kendi yaptigi arayüze gelebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny'nin zamanında Steam'e çıkması planlanıyordu
İlginizi Çekebilir