PS5 çıkış oyunlarından Destruction AllStars ertelendi

Ersin Kılıç 27.10.2020 - 12:10
Daha önce Playstation 5 çıkış oyunlarından biri olarak açıklanan Destruction AllStars ertelendi ama işin sonunda güzel bir açıklama da geldi.

Sony yaptığı açıklama ile daha önce Playstation 5 çıkış oyunlarından biri olarak açıklanan Destruction AllStars oyununun ertelendiğini duyurdu. Bu erteleme haberinin ardından ise oyuncuları sevindirecek bir açıklama da geldi.

Destruction AllStars, Playstation Plus sistemine gelecek

Yapılan açıklamada Şubat 2021'e ertelenen Destruction AllStars oyununun ilk olarak Playstation Plus kullanıcılarına bedava olarak verileceği belirtildi. İki ay süre ile Playstation Plus oyuncularına hediye edilecek olan oyun daha sonrasında ise Playstation Store marketine eklenecek.

Destruction AllStars çıkış oyunu olarak açıklandığında tam fiyattan satılacak bir oyundu. Bu kararın sebebi olarak net bir açıklama yapılmasa da fiyat konusundaki geri dönüşler ve ön sipariş bilgileri, erteleme ve PS Plus kararını getirmiş olabilir. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Destruction AllStars dünyanın her yerindeki oyuncular ile mücadele içerisine girebileceğiniz multiplayer bir oyun. Playstation 5'te yaşanacak olan bu mücadeleyi daha fazla oyuncuya ulaştırmak istiyoruz. Bunu yapmanın Playstation Plus üyelerine sunmaktan daha iyi bir yolu var mı? Önümüzdeki hafta yeni bir video ile oyunla ilgili daha fazla ayrıntıyı sizlerle paylaşacağız ve böylelikle Şubat ayında oyunu indirdiğinizde neyle tam olarak ne bekleyeceğinizi bileceksiniz. Bu oyunu Playstation 5 çıkışı sırasında oynamak isteyenler için hayal kırıklığı olabilir fakat aldığımız kararı anlayacağınızı umuyoruz."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destruction AllStars ertelendi ama PS Plus sistemine geliyor
İlginizi Çekebilir