Destruction AllStars nasıl bir oyun?

Ersin Kılıç 3.02.2021 - 14:14
Playstation Plus sahiplerine bedava olarak verilen ve PS5 üzerinden oynayabileceğiniz Destruction AllStars oyununun genel dinamiklerine birlikte bakıyoruz

Playstation Plus sahiplerinin PS5 üzerinden bedava olarak oynayabileceği Destruction Allstars arena bazlı oynanışı ile ön plana çıkan bir yapım. Diğer oyuncuların araçlarını hurdaya çevirmeye çalıştığınız yapımda arena içerisinde bulunan farklı araçları da kullanabiliyorsunuz. Özel araç ve farklı taktikleri içerisinde barındıran oyunun nasıl dinamiklere sahip olduğunu bu videoda anlatıyoruz.

PS Plus sahiplerine bedava: Destruction Allstars

Destructions Allstar hakkında;

Tehlikeli yarışçıların en gözde spor etkinliği olan ve dünya çapında fenomene dönüşen Destruction AllStars’ta arenaya hükmet! Zamanlama, taktik ve yeteneğinle yoğun, araç tabanlı dövüş sisteminde ustalaşarak dünyanın dört bir yanındaki arenalarda devasa hasarlara, yıkıma ve kargaşaya yol aç. İstersen direksiyon başına geçip ortalığı birbirine kat, istersen araçtan inip saldırılardan kaçındığın, araçları kaçırdığın, yetenekler kullanarak araçları sabote ettiğin nefes kesici bir parkur aksiyonuna atıl.

Yeterince kaos yaratarak AllStar'larının özel yeteneklerle dolu eşsiz kahraman araçlarını güçlendir. 16 ünlü AllStar'dan meydana gelen Destruction ekibi, eğlence ve yıkım için yarışmayı heyecanla bekliyor. Kemerini tak ve aksiyonun su gibi aktığı, yoğun, bomba gibi ve öngörülemez yarışmalara katılıp Küresel Destruction Federasyonu Şampiyonu olmak için savaş.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 16:03
wreckfest varken bu tarz çocuksu, fizik dahi olmayan oyunlarla kolayına kaçıyolar sanki. Ama bu renkli tarzı daha çok kişi oynicak .
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2021 09:44
Real abi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2021 00:37
sabahladık arkadaşlarla bence eğlenceli oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destruction AllStars nasıl bir oyun?
İlginizi Çekebilir