Destruction AllStars, savaş alanına renkli bir görünüm getiriyor

Özgür Deveci 15.06.2020 - 20:47
Lucid Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan araç tabanlı savaş oyunu Destruction AllStars, PlayStation 5 için duyuruldu.

Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan oyunlardan biri de Destruction AllStars olmuştu. İngiltere merkezli oyun stüdyosu Lucid Games tarafından geliştirilen oyun fütüristik bir arenada Rocket League benzeri bir araç deneyimi sunuyor. Ancak bu oyunda topu bir hedefe atmaya çalışmıyoruz. Adrenalinin hat safhaya çıktığı Destruction AllStars'da amacımız olabildiğince fazla araç patlatmak. Oyun bu yönüyle PlayStation klasiklerinden Twisted Metal ve Burnout oyunlarını andırıyor.

Sony oyunla ilgili "Destruction AllStars, sürücüleri yoğun bir rekabet eşliğinde birbirleriyle karşılaştıran aksiyon dolu bir spor etkinliğidir. Amaç? Mümkün olduğunca çok araç patlatmak." ifadelerinde bulundu.

Destruction AllStars, savaş alanına renkli bir görünüm getiriyor

Destruction AllStars, savaş alanına renkli bir görünüm getiriyor

Online olacağını düşündüğümüz Destruction AllStars'da birbirinden renkli karakterler bulunuyor. Oyunda geri sayım başlıyor ve bir an önce araçlardan birini kapmamız gerekiyor. Aracımıza atladıktan sonra ise asıl macera başlıyor. Oyundaki amacımız olabildiğince fazla araç patlatmak. Ancak oyunda her aracın kendine has bazı yetenekleri bulunuyor. Bunlardan diğerlerine göre daha hızlı olan nitrolu bir aracı, araçlara çarptığında ortadan ikiye ayıran bıçaklı bir aracı ya da Formula 1 aracına benzeyen çevik bir aracı seçebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz araçtan inebilir, kişisel yeteneklerinizle de mücadele edebilirsiniz. Her aracın kendine özgü yetenekleri olduğu gibi oyundaki karakterlerinde kendine has yetenekleri bulunuyor. Karakterlerden bazıları yüksek sıçrama yapabilirken, bazıları da duvarlardan koşabiliyor. Zorluklar sadece bunlarla da sınırlı değil. Pistte çeşitli engeller ve tuzaklar yer alıyor. Aranızda Carmageddon hayranları varsa, bu oyuna kesinlikle bayılacaktır. Dilerseniz, sözü daha fazla uzatmadan sizi oyunun duyuru fragmanına alalım.

Sony’nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı etkinlikte Destruction AllStars dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5 için duyurulan diğer oyunları merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz.

Destruction AllStars noel döneminde PlayStation 5 için özel olarak piyasaya çıkacak. Son olarak kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yayınlanan duyuru videosu ilginizi çekti mi? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 07:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destruction AllStars, savaş alanına renkli bir görünüm getiriyor
İlginizi Çekebilir