Detroit: Become Human'dan yeni bir video geldi

Furkan Güler 31.10.2017 - 09:19
Quantic Dream'in yeni oyunu oldukça heyecan verici.

Hikaye tabanlı macera oyunları konusunda tecrübeli hale gelmiş firma Quantic Dream'in yeni oyunu olan Detroit: Become Human'dan yeni bir video daha geldi. Vakti zamanında Omikron: The Nomad Soul, Fahrenheit, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls ile kendini kanıtlayan Quantic Dream, yeni oyunu ile bizi yine güzel bir maceraya çıkaracak. Yayınlanan videoda oyunun üç ana karakterinden biri olan Kara'nın hikayesine bakış atıyoruz. Sadece babası olan küçük bir kıza baktığımız hikaye, kızın başına gelen olaylar doğrultusunda doğru seçimleri yapmamız gerekiyor.

Detroit: Become Human hikayesi ile oyuncuları mest etmeye geliyor

Kızına şiddet uygulayan babayı durdurmak, olaya karışmamak veya kızı korumak tamamen sizin elinizde. Son olarak Beyond: Two Souls ile hikaye anlatımı konusunda eleştiriler toplayan geliştiriciler, bakalım bu sefer nasıl bir yapım ile karşımıza çıkacaklar?  Seçim mekaniklerinin eski oyunlara göre daha detaylı olduğu Detroit: Become Human'da, hikayemizi tamamen biz belirleyeceğiz. Hikayeleri kötü veya iyi sonlar ile bitirmek tamamen bizime elimizde.

Oyunda Kara dışında Markus ve Connor adını alan iki ana karakterin daha hikayelerine tanık olacağız.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 00:17
gençler farkettiniz mi ev heavy rain'deethan mars'ın ilk bölümden sonra taşındığıyla aynı mimariye sahip :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 09:19
Qauntic Dream'in bir önceki oyunu Beyond TWo Souls gibi olmayacak belli ki o oyunda sanki ne yaparsan yap yine aynı sonuca varıyormuşsun gibi bir izlenim vardı Trailer dan da belli olacağı üzere bir seçim bir sürü sonucu doğuruyor. Bu da oyunu tekrar tekrar oynanabilir kılıyor ki bu bence güzel bşey
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2017 02:03
Heavy rain... Harika bir oyundu. Eminim ki bu da öyle olacak. Quantic dream bu işin en iyisi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ultrAslan
ultrAslan 31.10.2017 23:45
Harikulade bir oyun. Fakat bu tarz oyunlara bir miktar önyargım oluyor benim. Çünkü sadece seçim yapmaktan ibaret bir oyun bana tam olarak bir oyun hissiyatı yaşatamıyor. Çok güzel etkileşimli bir film diyebiliriz belki ama ne kadar oyun diyebiliriz orası şüpheli. Ama bu ortaya çıkan ürünün şaheser olduğu gerçeğini değiştirmez elbette. Fakat ben bu tarz oyunlara normal bir oyun ücreti vermem. Belki çok ucuzlar o zaman düşünülebilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2017 23:27
umarım seçimlerimiz havada kalmaz,yani ne yaparsak yapalım sonunda kız ölür gibi bir yola girerlerse balon olur ! ha yok gerçekten seçimlerimiz ile kız yaşayacak ve ona göre hikaye değişecek derlerse başımın üstüne yerleri var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Detroit: Become Human'dan yeni bir video geldi
İlginizi Çekebilir