Detroit: Become Human'ın Android'i, Connor'la tanışın

Furkan Güler 13.08.2018 - 12:11
Gerçek olduğunu anlayamadık.

Detroit Become Human'la birlikte sağlam bir geri dönüş yapan Quantic Dream, oyunun hikayesi sayesinde oyuncuların güzel dakikalar geçirmesine sebep oldu. Connor, Markus ve Kara'nın hikayesini anlatan yapımda Connor'u canlandıran Bryan Dechart, sevilen dünyaca ünlü YouTuber JackSepticEye'a konuk oldu. Pewdiepie sayesinde ünlü olan JackSepticEye'la video çeken Bryan Dechart, YouTuber'ın ilk defa Connor olmasına izin verdi.

Detroit: Become Human'ın ana karakteriyle tanışın

Connor'un oyun içi kıyafetini giyen JackSepticEye, Dechart'ın yönlendirmeleri sayesinde Connor olmaya çalıştı. Videonun bir kısmında Connor'ın ünlü para çevirme tekniğini de gösteren Dechart, bir Android'in nasıl davranması gerektiğini videoda gösterdi.

Aynı zamanda ünlü YouTuber'a oyunculuk taktiği de veren Bryan Decahrt'ı gerçek hayatta Connor olarak görmek oldukça ilginç. Detroit: Become Human'da oldukça kilit bir rolde olan Connor, Markus'la birlikte oyunda Android ırkının geleceğini belirleyebilir. Kara ve Markus'un aksine daha sert bir karakter olan Connor, oyunda Android bir dedektif polis rolünde karşımıza çıkmakta. PlayStation 4'e çıkmış olan en iyi hikayeli oyunlardan bir tanesi olarak gösterilen Detroit: Become Human'ı, Türkçe altyazılı olarak oynayabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Detroit: Become Human'ın sevilen Android'i, Connor ile tanışın
İlginizi Çekebilir