Deus Ex: Human Revolution'a, DX11 ve 3D desteği

Murat Sağlam 6.05.2011 - 17:34
Eidos: "PC'cilerin bekleyişine değecek."
Eidos Montreal, son projeleri Deus Ex: Human Revolution'ın DirectX 11 desteğine sahip olacağını ve eğer evinizde 3D destekli bir monitöre sahipseniz, oyunun sizler için çok başka bir deneyim sunacağını açıkladı. Ayrıca geliştiricilerin AMD ile ortak çalıştıklarını ve AMD Eyefinity desteğini sonuna kadar sağlayacaklarını belirtti.

Eğer Eyefinity desteğiniz varsa oyunu aşağıda görebileceğiniz gibi yedi ayrı monitöre kadar çoğaltarak oldukça geniş bir görüş alanı elde edebileceksiniz.

Deus Ex: Human Revolution'a, DX11 ve 3D desteği
Nixxes firmasının CEO'su Jurjen Katsman, Deus Ex: Human Revolution için PC'de görülmesi kuvvetle muhtemel grafik geliştirmelerini ise şöyle özetledi:

"Tesellation'u oyunu ilk yapmaya bağladığımız andan beri kullanıyoruz. Bu bizim oyun için ilk amacımızdı ve DirectX 11 sayesinde bu mümkün oldu. Genel olarak karakter silüetlerini geliştirmeye yoğunlaştık ama dünya üzerindeki diğer objeleri de geliştirmeyi ihmal etmedik."

"Deus Ex: Human Revolution'da karakterlerle oldukça yakın diyaloglar içerisinde olacaksınız. Tesellation'un kullanımı bize bu konuda oldukça yardımcı oldu ve karakterler ile dünyayı çok daha gerçekçi bir hale getirebildik ki bu Deus Ex serisi için en önemli şeydi." diyerek sözlerini noktaladı.
Yorumlar 15
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 16:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Deus Ex: Human Revolution'a, DX11 ve 3D desteği
İlginizi Çekebilir