Eğer Eyefinity desteğiniz varsa oyunu aşağıda görebileceğiniz gibi yedi ayrı monitöre kadar çoğaltarak oldukça geniş bir görüş alanı elde edebileceksiniz.

Nixxes firmasının CEO'su Jurjen Katsman, Deus Ex: Human Revolution için PC'de görülmesi kuvvetle muhtemel grafik geliştirmelerini ise şöyle özetledi:
"Tesellation'u oyunu ilk yapmaya bağladığımız andan beri kullanıyoruz. Bu bizim oyun için ilk amacımızdı ve DirectX 11 sayesinde bu mümkün oldu. Genel olarak karakter silüetlerini geliştirmeye yoğunlaştık ama dünya üzerindeki diğer objeleri de geliştirmeyi ihmal etmedik."
"Deus Ex: Human Revolution'da karakterlerle oldukça yakın diyaloglar içerisinde olacaksınız. Tesellation'un kullanımı bize bu konuda oldukça yardımcı oldu ve karakterler ile dünyayı çok daha gerçekçi bir hale getirebildik ki bu Deus Ex serisi için en önemli şeydi." diyerek sözlerini noktaladı.
Yorumlar (6)
#14 ön yargılı olmayı sevmem ama bu arkadaş cod gençliği gibi geldi...vur vur vur...hiç kafayı kullanayım deme kafa glikoz harcamasın:)dil için kusura bakmayın cod,moh gibi fps lere karşıdır tavrım kimse özelinde değil:)
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>07.05.2011 10:20:00 - Rietveld demiş ki:</b><br>Arkadaşalr bu oyunun "Freedom Of Choice" isimli bir videosu var.İzlemediyseniz eğer kesinlikle izleyin.Ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu tekrar göreceksiniz.</font></td></tr></table><br></center> bence tamamen zaman kaybı bi oyun
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>06.05.2011 23:29:00 - ToXiC demiş ki:</b><br>monütörler ayrı yapılsın orjinal oval şeklinde koca bi monüyör 55 inç felan yada yarım daire şeklinde bunu düşünemiyorlarmı algılıyamıyorum alın size devrim birde 3d yapın tmm son nokta</font></td></tr></table><br></center> sen ne zekisin böyle ya
hım.. güzelmiş
Arkadaşalr bu oyunun "Freedom Of Choice" isimli bir videosu var.İzlemediyseniz eğer kesinlikle izleyin.Ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu tekrar göreceksiniz.
heh işte bize bunlarla gelin. hep konsollara kıyak geçmeyin yahu xD