Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Deus Ex, son anda ertelendi!

İnsanlık, evrim geçirmek için biraz bekleyecek. En azından bir kısmı.

Deus Ex, son anda ertelendi!
Eidos Montreal tarafından geliştirilen Deux Ex: Human Revelation, Japonya'da ertelendi. PC, PS3 ve X360 platformları için geliştirilen yapım, Kuzey Amerika ve Avrupa'da raflarda yerini aldı, ancak Japonya için 8 Eylül tarihi bekleniyordu. Yeni bir açıklama geldi ve oyunun çıkmasına 2 gün kala, içinde Japonya derecelendirme kurulu tarafından uygunsuz olarak nitelendirilebilecek bazı unsurlar olduğu için ekim ayına ertelendiği duyuruldu. Muhtemelen bu süre içinde oyunda yeni düzenlemeler yapılacak.

Deus Ex, son anda ertelendi!


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

hayatı boyunca japonlar kadar iyi bir millet görmedim diyorsan eğer japonyanın çini işgal ettiği savaş tarihini araştır en önemlisi de türk milletinin tarihini araştır hangisi daha milliyetçi yaşaması çabası göstermiş gör. ki senin saydığın animelerden bahsediyorum bende farkındamısın ?

0 puan
MO
MK Okuru

beyler hentai izleyin izlettirin

0 puan
MO
MK Okuru

o saydığın animelerden bazılarını izledim sen nasıl izliyorsun onu anlamadım o animelerdeki şiddeti görmezdenmi geliyorsun ben karşısında değilim izliyorum ama bunu yapanların yayınlıyanların bu oyunu yasaklama düşüncesini iki yüzlülük olarak görüyorum onu savunanlarında tabi.

0 puan
MO
MK Okuru

sana en basitini söylüyorum One Piece ,Bleach en sevdiğim animelerdir ikisinde de kan gövdeyi götürüyor kapan kol bacakmı ararsın açılan kafa gözmü bleach te zaten ecchi karakterler ve fazla olmasada cinsellik var hiç birisini izlemesemde ecchi tarzı animelerde var en azından bilgi sahibiyim

0 puan
V
VailedX360mania Büyü Kâtibi

Japonlara ahlaksiz diyen arkadasa sorarim. Senin izledigin animler degil Hentailer olmasin? Bunlarida aramadan bulamazsin. Yani elini sallasan bunlara carpmaz. Haaaa ama hala animelerdede var diye israr ediyorsan ben sana Darker Than Black derim. Death Note derim. Naruto derim. Bleach derim. Code Geass derim. Hatta Cowboy Bebop derim. Yaaa kalirsin oyle. Sonra bu konu sadece siddet oldugu icin animelere sarmayin. Uygunsuz unsur diyor. Oyunda bir cok reklam denilecek seyler iceriyor. Bunlari kaldirmak akillarina son anda gelmis olabilir. Emaillerde yazan bir sey devletleri tarafindan yasal olmayabilir. Bu yazili sey ne diye sorarsaniz biraz arastirin MK bu konuyu ele aldilar. Ertelendi diye niye birden animelere ve milletlerine boyle laf atiyorsunuz? Sanki size ertelendi. Aldiniz oyunu daha ne? Ben niyemi bu kadar savunuyorum? Ben hayatim boyunca Japonlar kadar milliyetci ve yasama cabasi gosteren insan gormedim. Dunya savasinda yedikleri nuklear'e ragmen devam ediyorlar. Askeriye bulundurma yasakalari olmasina ragmen(saldiri askeriyesi) adamlar teknoloji ile etrafi ele gecirmis durumda. Onlarda cok iyi bir hirs var. Diger hic bir millette olmayan bir hirs.

2 puan
A
aveo09 Büyü Kâtibi

Deus Ex te ne buldularsa artık :D On numara oyun işte niye erteliyolarki ?

0 puan