Devil May Cry 5 Nintendo Switch'e bir şartla gelebilir

Ahmet Özçilingir 10.03.2019 - 00:23
Dragon's Dogma satarsa...

PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları Devil May Cry 5 oynamaya başladı. Nintendo Switch sahipleri ise Devil May Cry 5'i Switch'te görmek istiyorlarsa, Dragon's Dogma'yı satın almaları gerekecek. Her ne kadar alakasız gibi görünse de Capcom, Dragon's Dogma iyi sattığı takdirde, Devil May Cry 5'in Nintendo Switch versiyonunun geleceğini açıkladı. 

Devil May Cry 5 Nintendo Switch'e gelecek mi?

Alman Dergisi M! ile bir röportaj yapan Devil May Cry 5'in yönetmeni Hideaki Itsuno, Dragon’s Dogma: Dark Arisen'in Switch sürümü Capcom’un bu tür kararını haklı çıkaracak kadar satarsa ??Devil May Cry 5’in Switch’e de gelebileceğini söyledi. "Dragon’s Dogma: Dark Arisen Switch’te iyi satarsa, Devil May Cry 5'i de Switch'e getirmeyi düşünebiliriz." dedi. Itsuno, "Devil May Cry 5'i geliştirmeye başladığımızda elimizde henüz, Nintendo Switch geliştirme kiti bulunmuyordu. Bu sebeple PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümüne yoğunlaştık."

Devil May Cry 5 8 Martta PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlandı. Yıllardır beklenen oyun oldukça iyi puanlar aldı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2019 17:49
Mantıklı . Umarım iyi satışlar olur. Devil May Cry 'da komboları el hareketleri ile yapmak ilginç olmaz mı bu arada ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry 5 Nintendo Switch'e  bir şartla gelebilir
İlginizi Çekebilir