Devil May Cry 5'in sesi Brad Venable Hayatını Kaybetti

Merlinin Kazanı 9.01.2021 - 13:29
Sesi ile oyun karakterlerine hayat veren Brad Venable, 8 Ocak 2021'de 43 yaşında hayata gözlerini yumdu. Venable, Devil May Cry 5'te Griffon karakteriyle tanınıyordu.

Devil May Cry 5'te Griffon karakterine de hayat veren seslendirme sanatçısı Brad Venable, 43 yaşında hayatını kaybetti.

DMC5'te Griffon'un sesi Brad Venable hayatını kaybetti

Devil May Cry serisiyle yaptığı çalışmanın yanı sıra, Venable, Serious Sam 4'te Bill Corwin, Daemon X Machina'da Gloom, Pokemon Masters'ta Clay gibi karakterleri seslendiren sanaçtı, ayrıca Final Fantasy VII Remake, Demon Souls (2020), Call of Duty Black Ops: Cold War, Marvel Ultimate Alliance 3, Fire Emblem: Three Houses ve daha fazlasında görev almıştı.

Venable, sadece video oyun endüstrisine yeteneklerinden ötürü ses vermekle kalmadı, aynı zamanda anime dünyasında da üretken bir aktördü. Daha önce Attack on Titan'dan Daz, Dragon Ball Super'de Shisami, Fairy Tail'de Byro rollerinin yanı sıra My Hero Academia, JoJo's Bizarre Adventure, Assassination Classroom, Hunter x Hunter ve diğerleri için de anime dünyasında sesini vermişti.

Henüz ölüm nedeni açıklanmadı, ancak VA'nın birçok arkadaşı ve ailesi, onun anısını ve onunla paylaştıkları zamanı onurlandırmak için Twitter'a akın etti.

Venable'ın ailesi ve arkadaşları tarafından yayınlanan güzel ve yürek burkan mesajlara ek olarak, Live Studio'dan Brian Olvera, çalışmalarından örnekleri profilinde yayınladı.

Devil May Cry 5'in sesi Brad Venable Hayatını Kaybetti

Oyun ve anime dünyası için önemli bir kayıp olan Brad Venable'ın 43 yaşında hayata gözlerini yumması, sevenlerini olduğu kadar bizi de üzdü. Kendisine, endüstrimize verdiği emekler için teşekkürü borç biliyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2021 10:22
Mekanı Sparda olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2021 14:56
Wah ki wah
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry 5'in sesi Brad Venable Hayatını Kaybetti
İlginizi Çekebilir