Devil May Cry 5'in son bossu oynanabilir karakter oldu

Furkan Güler 13.03.2019 - 14:18
SPOILER! Oyun bu modla birlikte daha zevkli duruyor.

Uzun bir aranın ardından sevenlerinin karşısına çıkan Devil May Cry 5, sahip olduğu oynanış mekanikleri ve aksiyon sahneleriyle oyuncuların oldukça hoşuna gitmişti. Konsol platformlarının yanında PC için de çıkan oyun, modlarla birlikte daha renkli bir hal alıyor. Şimdi ise oyun için yapılan yeni mod, oyunun son bölüm sonu canavarını oynanabilir hale getirdi. Son boss olarak hayranlarını memnun eden Devil May Cry 5, son dövüşünde oyuncuları oldukça zorluyor.

Devil May Cry5'in en ilginç modu

Haberin bu kısmından sonra oyunla alakalı ciddi spoiler bilgiler içermektedir!

SPOILER!

Son boss olarak Vergil'i oyuna koyan geliştiriciler, Dante ile arasında destansı bir kapışmayı bizlere göstermişti. Vergil'in yeteneklerini önceki oyunlardan alan geliştiriciler, karakter oldukça güçlü tasarlamışlar. Modlamayla birlikte oyunda Nero ile yer değiştiren Vergil, son dövüşte dövüşte olduğu gibi hızlı hareketler yapabiliyor. Modu, oyunun dosyalarıyla oynayarak yaptığını belirten Nekorun, modun nasıl yükleneceğini veya yapılacağını henüz göstermedi. Ancak normal bölümlerde Vergil'i kontrol etmek isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Bakalım Devil May Cry 5 için başka ne gibi modlar göreceğiz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Todbringend
Todbringend 13.03.2019 18:19
niye böyle saçma bi mod yapmışlarki hey allahım ya, sonuçda ilerde oyuna gelicek olan free dlc ile gelicek diğer şeylerin yanında vergil oynanabilir karakter olarakda gelicek bunun ile ilgili oyunun pc sürümünün dosyalarında bilgiler bulundu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry 5'in son bossu oynanabilir karakter oldu
İlginizi Çekebilir