Devil May Cry 5'te Dante şapkasını silah olarak kullanabilecek

Ahmet Özçilingir 8.10.2018 - 14:51
Bu harekete şapka çıkartılır

Devil May Cry 5'in yeni oynanış görüntüleri internete sızdı. Kapalı bir gösterime ait olduğu anlaşılan oynanış görüntülerinde, Dante'nin karizmatik bir şapka taktığı ve bu şapkayı silah olarak kullandığı görülüyor. İnternete sızan oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Dante, Devil  May Cry 5'te düşmanlarını alt etmek için şapka kullanacak

New York'ta düzenlenen Comic-Con etkinliğinde Devil May Cry'ın oynanabilir yeni bir demosu görücüye çıktı. Basına özel olarak düzenlenen bu gösterimde Devil May Cry 5'in daha önce gösterilmeyen yeni bir bölümü oynatıldı. İnternete sızan oynanış görüntülerinde dikkat çeken ayrıntı. Dante'nin silah olarak kullanabildiği şapkası. "Faust Hat" adlı bu yeni silah bir şapka gibi görünse de, düşmanların üzerinde oldukça etkili bir silaha dönüşebiliyor. Şeytani güçlere sahip bu şapkayla düşmanların ütüne meteor yağdıran bir saldırı düzenlenebiliyor. Bu etkinlikten sızan bir başka görüntüde ise Dante'nin meşhur nunchaku'sunu kullandığı görülüyor. Yine aynı etkinlikten yayınlanan bir başka oynanış görüntüsünde ise, Dante'nin silahsız, yakın dövüş stiliyle düşmanına kafa göz daldığı görülüyor. Diğer videoları aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2018 19:42
balrog gılgamesh'in daha efektli ve kareografili hali gibi olmuş ama güzel yine de boksör pozu falan, falan cerberus ve elektrik ve ateş? ayıp etmişler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2018 16:11
motoru 2 ye bölmüş testere olarak kullanıyor hayalgücüne baksana
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry 5'te Dante şapkasını silah olarak kullanabilecek
İlginizi Çekebilir