Devil May Cry yönetmeninin yeni oyununun bitmesine çok az kaldı

Furkan Güler 2.01.2018 - 17:00
Bakalım yeni oyun ile ne zaman karşılaşacağız?

Devil May Cry serisi ile oyuncuların gönlünde taht kuran (ikinci oyun hariç) Hideki Itsuno, kişisel Twitter hesabı üzerinden yeni oyunu hakkında oyuncuları bilgilendirdi. Devil May Cry serisinin yanında Dragon's Dogma'da da görev alan ünlü yapımcı, yeni oyunun bitmek üzere olduğunu belirtti. Yakında güzel bir duyuru ile oyunu taçlandıracağını söyleyen Itsuno, muhteşem bir oyun ile oyuncuların karşısına çıkacağı söyleniyor.

Hideki Itsuno'nun yeni oyunu bitmek üzere

E3 2017 gerçekleşirken duyurulan ancak pek fazla ilgi göremeyen oyunun ne olduğu konusunda herhangi bir fikrimiz yok. Ancak Itsuno, Devil May Cry'ın mobil oyununundan da bahsetmiş olabilir. Bu yüzden kendisinin açıklamalarına pek fazla heyecanlanmamanızı tavsiye ediyorum. Tüm bunların yanında serinin hayranları hala yeni bir Devil May Cry oyunu için gün sayıyor. Yeni Devil May Cry oyununa bir türlü başlamayan Capcom'un bu orucu ne zaman bozacağı belli değil.

Ancak içerisinde bulunduğumuz nesilde güzel bir Devil May Cry oyunu ile kontrolcüyü eskitmek isteriz. Bakalım Hideaki Itsuno'nun yeni oyunu ne olacak? Hep beraber

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2018 21:59
capcom senden bo olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devil May Cry yönetmeninin yeni oyunu bitmek üzere
İlginizi Çekebilir