Devlerin içinden geçtiğimiz Extinction'dan hikaye fragmanı geldi

Furkan Güler 15.03.2018 - 15:51
Oyunun senaryosu hiç fena değil.

Modus ve Iron Galaxy Games tarafından ortaya konulan Extinction'ın hikaye fragmanı yayınlandı. Yayınlanan videoya baktığımızda insanlığın son umudu olarak oyunda bir Sentinel olarak yer alacağız. Tarih boyunca insanlığın canavarlar ile savaştığını anlatan video, The Ravenii olarak adlandırılan devlerin insanlığı yok etmek için geri geldiğini gösteriyor. Attack on Titan serisine benzetilen Extinction'da, aynı anime serisinde olduğu gibi devler ile dövüşeceğiz.

Extinction'ın hikaye fragmanı yayınlandı

Oyunun oynanış mekaniklerinin de Attack on Titan'a benzetildiğini söyleyebiliriz. Çatılardan zıplayarak devlerin uzuvlarını kesiyoruz ve en sonunda devlere öldürücü darbeyi vuruyoruz. Ayrıca, oyunda bulunan farklı çeşitteki silahlar ile kendinize özel bir saldırı tarzı oluşturabilirsiniz. Diğer bir yandan devlerin de giydiği özel zırhlar bulunuyor. Bu zırhları kırmadan devlere herhangi bir zarar veremiyoruz. 10 Nisan tarihinde piyasaya sürülmesi beklenen Extinction, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkacak.

Yapımcı ekip son hızda oyunun reklam çalışmalarına devam etse de, genel olarak Extinction'ın oyuncuları pek fazla heyecanlandırmadığı internette bulunan yorumlardan belli oluyor. Bakalım oyun, oynayanlarını memnun edebilecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2018 16:53
1 para etmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devlerin içinden geçtiğimiz Extinction'dan hikaye fragmanı geldi
İlginizi Çekebilir