Devolver Digital'in yeni hayatta kalma oyununa ait yeni fragman çıktı

Mehmet Atilla Turan 8.01.2018 - 19:34
Üşütmeyin, gerisi kolay.
Devolver Digital'in birkaç senedir üstünde çalıştığı hayatta kalma oyunu, beklendiğinden fazla gerçeklik bulunduracak. Bunlardan biri ise bize oyun sırasında büyük problem çıkaracak olan ıslaklık olarak geçiyor. Gerçek hayatta da olduğu gibi ıslak giysiler, pantonlar veya t-shirtler ile gezmek problem yaratabildiği gibi, SCUM'da da aynısı olacak.

Yağmurluğunuz yoksa bittiniz

Aniden çıkan yağmur veya denize atlama zorunluğu, başka oyunlarda karakterinizin sahip olduğu özellikleri değiştirmiyor. Fakat, SCUM'da işler biraz farklı. Eğer yağmurluğunuz veya su geçirmeyen bir montunuz yoksa üstünüzdeki çoğu giysi, çantanız da dahi olmak üzere, su çekebiliyor. Bu da sizi yavaşlatabiliyor, hatta hasta olmaya bile sürükleyebiliyor. Tabii, kurutmanın yolları da bulunuyor, kurduğunuz kamp ateşi veya gün ışığına bırakmak eşyalarınızı kurutabiliyor. Kuruma hızı ise ıslak maddenin türüne veya aldığı ısıya göre değişebiliyor. Aşağıda ise Devolver Digital tarafından yayınlanmış videoyu izleyebilirsiniz.


Videoda da görüldüğü gibi SCUM sadece ıslaklık mekanikleri ile değil, başka gerçek mekanikleri ile oyuncuları zorlayacak. SCUM, 2018 senesinin ilk çeyreğinde Steam Early Access'e girecek ve oyunculara sunulacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.01.2018 12:27
Ooo erken erişim hayatta kalma... almam bi dal.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Devolver Digital'ın yeni oyunu SCUM'a ait mekaniklerini gösteren bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir