Dexter'ın son sezonu erken başlayacak

Berkant Jeff Akarcan 14.01.2013 - 12:03
Showtime başkanı Dexter'ın final sezonuyla ilgili konuştu
Ailemizin seri katili Dexter Morgan önümüzdeki sezon ekranlara veda ediyor. Yayınlanan son sezon çoğu sadık izleyici tarafından en iyi sezonlardan biri adledildi ve bu yüzden final sezonu üzerine umutlar da oldukça arttı. Normalde sonbahar sezonunda yayınlanan Dexter, görünüşe göre bu sefer biraz daha erkenden yayına girecek.

Dexter'ın son sezonu erken başlayacak
Dizinin yayıncı kanalı Showtime'ın başkanı David Nevins, TCA'yı ziyaret etti ve Dexter'ın geleceği üzerine konuştu. Dexter'ın tarihinde ilk defa dizi kendi zamanında başlamayacak. Onun yerine, yazın başlayacak. Tam tarih de belli aslında, 30 Haziran Pazar. Bunun sebebiyse Showtime'ın yeni dizisi Ray Donovan'a izleyici çekmek. Zira Ray Donovan, Dexter'ın sezon prömiyerinin ardından ilk bölümünü yayınlayacak.

Ray Donovan ise Hollywood'da geçen bir suç draması, başrolünde ise Liev Schreiber var.

Dexter'a dönecek olursak, herkesin beklediğin gibi (ve yazarların istediği gibi) önümüzdeki sezon son sezon mu olacak sorusuna da tam bir cevap vermekten kaçındı Nevins. Dizinin bitip bitmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapamayacağını söyledi ama çok güzel bir final planladıklarını ekledi.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 18:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dexter'ın son sezonu erken başlayacak
İlginizi Çekebilir