Dexter'ın yeni sezondaki rakibi belli oldu

Ersin Kılıç 6.01.2021 - 10:55
Bir dönemin en sevilen dizilerinden biri olan Dexter'ın yeni sezonu hakkında ilk bilgiler ve açıklamalar gelmeye başladı.

Kuralları olan bir seri katilin hikayesini anlatan Dexter dizisi daha önce açıklandığı gibi bu yıl içerisinde tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bir dönemin en sevilen serilerinden biri olan dizinin yayınlandığı Show Time kanalı Dexter için limitli bir seri düşündüklerini duyurmuş ve bu yılı işaret etmişti. Prodüksiyon aşaması için hazırlıkların devam ettiği dizinin yeni sezonu için ilk bilgi ve açıklamalar da gelmeye başladı.

Dexter Morgan geri dönüyor

Öncelikle haberin bundan sonrasının seriyi ya da finalini izlemeyen takipçilerimiz için Spoiler, yani keyif kaçırıcı olabileceği uyarısını yapalım.

Daha önce Dexter izlediyseniz dizinin her sezonunda farklı bir rakibe odaklanıldığını da biliyorsunuzdur. Açıkçası benim bu konudaki favorim her zaman Üçlemeci olmuştur. işte dizinin yeni sezonunda da benzer bir işleyişe imza atılacak. Variety sitesinin haberine göre Dexter'ın yeni rakibi Kurt Coldwell isimli bir karakter olacak. Iron Lake kasabasının en güçlü isimlerinden biri olarak karşımıza çıkacak bu karakterin eski bir kamyon şoförü olduğu ve şu anda da sahip olduğu kamyonlar ile güçlü bir imaj çizeceği belirtilmiş. Arkadaşlarına karşı kibar olan bu karakterin kendisine yanlış yapanlara ise acıması olmayan bir profil çizeceği de gelen bilgiler arasında.

Bir diğer bilgi ise Kurt Coldwell karakterini oynayacak olan isim. Daha önce Shawshank Redemption, Thor Ragnarok gibi birçok önemli film projesinde çalışan Clancy Brown'ın Coldwell karakterine hayat vereceği belirtilmiş. Brown'ı aynı zamanda Detroit Become Human oyununda canlandırdığı Hank Anderson ve Sünger Bob serisinde sesiyle hayat verdiği Bay Yengeç karakteriyle de hatırlıyoruz.

Dexter'ın yeni sezondaki rakibi belli oldu

Show Time daha önce bu yıl içerisinde yayınlanacak olan Dexter'ın yeni sezonunun sadece 10 bölüm süreceğini ve limitli bir sezon olacağını açıklamıştı. Karaktere hayat veren Michael C. Hall'ın tekrar bu rolü üstleneceği dizinin baş yapımcılığını ise ilk dört sezona da hayat veren Clyde Phillips üstlenmiş. Michael C. Hall ayrıca yeni sezon ile ilgili yaptığı açıklamada oldukça eleştiri alan final sezonunu unutturacaklarını da belirtmiş. Ne diyelim, umarız öyle olur.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2021 10:33
Bu sefer olması gerektiği gibi dexteri öldürecekler sezon finalinde
MK Okuru
MK Okuru 8.01.2021 07:44
Dexter asla ölmez tamam mı?! Dexter ölümsüzdür! O kadar!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2021 09:20
Adamlar Ercüment Çözer'i rakip olarak koymuşlar diziye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2021 08:35
Dünyanın en iyi dizisi geliyor!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2021 15:44
Dexter mükemmel bir diziydi finali hariç.
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2021 08:33
Dünyanın en iyi dizisi geliyor!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2021 19:56
Hikaye belli oldu. Son bölümde oyunculuk yapıyordu. Herhalde o kasabada yaşanacak hikayeyi anlatacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dexter'ın yeni sezondaki rakibi belli oldu
İlginizi Çekebilir