Diablo 2 Resurrected Gem Activated mesajı nedir?

Merlinin Kazanı 12.10.2021 - 15:17
Diablo 2 Resurrected Gem Activated mesajı karşımıza çıktığında ne anlama geliyor? Bu mesaj oyun içinde bir anlam ifade ediyor mu?

Diablo 2 Resurrected çıkalı nerede ise iki haftaya yakın oldu. Bu süre içinde orijinal Diablo 2 oyuncularının pek çoğu da yeni oyuna geçiş yaptı. Ancak oyundaki bazı gizemler hala bilinmezliğini koruyor. Bunlardan biri de Diablo 2 Resurrected Gem Activated mesajı. "Bu mesaj nedir?", "Ne anlama geliyor?" sorularının cevabını orijinal oyunda verememiştik. Ancak yeniden yapılma sürecinde, bu mesaj yeniden oyuna taşındı.

Diablo 2 Resurrected Gem Activated mesajı nedir?

Blizzard daha önce sohbet ekranında yer alan mücevherinin Diablo 2'nin işlevselliğine hiçbir şey yapmadığını belirtmişti.

İlginç bir şekilde, Seçenekler>Oyun'a girerseniz, otomatik ve manuel arasında geçiş yapmanızı sağlayan bir mücevher ayarı da vardır. Farenizi herhangi bir seçeneğin üzerine getirdiğinizde, 'amaçlandığı gibi çalışıyor' mesajını gösteriyor. Ancak bunun ne işe yaradığını, muhtemelen Blizzard çalışanları dahil olmak üzere bilmiyor gibi görünüyor. Bu seçeneğin değiştirilmesinin mücevherin kendisi veya sohbet ekranında gördüğünüz ya da gönderdiğiniz mesajlar üzerinde belirgin bir etkisi yok gibi görünüyor.

Diablo 2 gem etkinleştirildi: Mesaj nasıl aktifleştirilir?

Mücevher, çevrimiçi bir karakterle lobide olduğunuzda ortaya çıkayor. Kullanıcı arayüzüyle bütünleştiği ve özel bir şey gibi görünmediği için de gözden kaçırmak oldukça kolay. Mücevher lobi ekranında, karakterinizin hemen altında bulunur. Nereye bakacağınızdan emin değilseniz aşağıdaki ekran görüntüsünü size yerni tam olarak gösterecektir.

Diablo 2 Resurrected Gem Activated mesajı nedir?

Mücevhere tıklamak rengi maviden mora değiştirir ve solunuzdaki sohbet ekranına 'Gem Activated' mesajını gönderir. Tekrar tıklarsanız da mavi rengine geri döner ve bu sefer 'Gem Deactivated' mesajını alırsınız.

Ancak mücevhere tıklamanın, oyuna herhangi bir katkı sağlayıp sağlamadığı hakkında en ufak bilgimiz bulunmamakta. Muhtemelen, oyun ilk tasarlanırken özel bir işlev düşünülmüştü. Ancak daha sonra vaz geçilip, öylesine orada bırakılmasına karar verilmiş gibi görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 2 Resurrected Gem Activated mesajı nedir?
İlginizi Çekebilir