Diablo 3 çıkış tarihi ve daha fazlası

Metin Çatalkafa 4.12.2010 - 10:38
Blizzard'ın 3 yıllık oyun haritası belli oluyor
Blizzard, az oyun yapar ama öz oyun yapar. Yaptığı her oyuna çok emek verir, ama bir kötü huyu vardır ki oyunların yapımı çok uzun sürer. Biliyorsunuz, StarCraft II'nin çıkışı yıllar sürmüştü. Şimdi sırada Diablo III var...

Diablo 3 çıkış tarihi ve daha fazlası
Yıllarca bekleyenler sadece StarCraft II değildi. Diablo hayranları da Diablo III'ün çıkmasını gerçekten uzun bir zamandır bekliyor. Blizzard'dan gelen haberlere bakılırsa bekleyiş devam edecek. Peki bu bekleyiş ne zaman son bulacak? Blizzard önümüzdeki yıllarda neler planlıyor? MMOgamesite isimli bir site, Blizzard'dan bilinmeyen bir kaynaktan çok önemli bilgiler aldığını duyurdu. Kaynağın söyledikleri gerçekten çok mantıklı ve Blizzard'ın oyun stratejisine çok çok uygun.

Sitenin bilinmeyen kaynağına göre Diablo III, 2011 yılının son çeyreğinde piyasaya sınulacak. Çıkışından sonra 2013 ve 2014 yıllarında Diablo III için iki adet büyük genişleme paketi çıkacak. İlerleyen zamanlarda World of Warcraft için iki adet daha genişleme paketi çıkacak.

Haberler bunlarla da sınırlı değil. Blizzard'ın daha önceden duyurulmayan, herhangi bir eski oyunun devamı olmayan, tamamıyla yepyeni bir oyun üzerinde çalıştığı biliniyor. Kaynakta ortaya çıkan bilgilere göre şu an kod isim gibi düşüneceğimiz Titan kod adlı bir proje üzerinde çalışıyormuş. Proje Titan'ın Blizzard'ın bahsettiği yeni MMO oyunu olma ihtimali var. Titan'ın 2013 yılı sonlarında çıkması planlanıyor. Önümüzdeki yıllar, Blizzard oyunları için oldukça hareketli geçeceğe benziyor.
Yorumlar 82
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3 çıkış tarihi ve daha fazlası
İlginizi Çekebilir