Diablo 3 konsollara uygun mu?

Emre Günen 28.10.2010 - 11:09
Blizzard'dan gelen açıklama merak uyandırdı.

Herkes gibi bizlerin de merakla beklediği Diablo III'ün sadece PC için hazırlandığını biliyoruz, ama yapımcıların ağzından çıkan sözler sanki konsol sürümlerinin de yapılacağı hissini uyandırıyor.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Blizzcon 2010 fuarında, baş tasarımcı Jason Bender, "Diablo 3 konsollar için uygun bir oyun" sözü ile ilgi toplayınca bizim de umutlarımız yeşerdi.

Diablo 3 konsollara uygun mu?
Konuşmasının devamında, "Sadece PC sürümü için çalışıyoruz" ibaresini kullanmış olsa da Diablo III'ün konsol için de geliştirilme ihtimalinin bulunması hepimizi meraklandırdı.

Diablo III'ün konsola çıkıp çıkmayacağı konusu üzerine, "Çok sık karşılaştığımız bir soru bu, ama şu an için sadece PC için çalışıyoruz. Diablo III gibi bir oyunu konsolda oynamak çok eğlenceli olacaktır ve gelecek için şu an konuşmak erken" diyerek konsolda Diablo III görme ihtimalimiz için yeşil ışık yanmış oldu.

Hepinizin bildiği gibi orijinal Diablo, PSOne için 1998 yılında piyasaya sürülmüştü, ama Diablo II konsola çıkmamıştı. Bakalım üçüncü oyun konsolda boy gösterecek mi?

Yorumlar 23
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3 konsollara uygun mu?
İlginizi Çekebilir