Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Diablo 3'e yeni video

Gün geçmiyor ki yeni bir videosu çıksın.

Diablo 3'e yeni video

Diablo 3 karaterlerinden Demon Hunter'a ait videosu yayınlandı. Aşağıda izleyebilirsiniz.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

D
delu55 Çırak

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>05.05.2012 18:31:00 - makaracı-makarov demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>05.05.2012 14:48:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>cok sıkıcı bır oyun kımse bu oyuna cok umıt bağlamasın max varken bu oyun oynanmaz..</font></td></tr></table><br></center> Zaten bu oyunu Max Payne 3 ile karşılaştırıyorsan şuan sana cevap vermem bile büyük bir lüks senin için... Max Payne 3 ile ne alaka yahu? sen her Fifa cının PESçinin Strateji veya Adventure oynadığını düşünüyor musun? zevk işi kardeşim... Ha oyunda eleştirilecek çok yan var ama biraz tutarlı yorum yapın yahu.</font></td></tr></table><br></center> max ile bunu karşılaştıran kendine atlıcak bi köprü bulmalıdır en kısa zamanda umarım bi daha böyle yorumlar görmeyiz :)

0 puan
M
makaracı-makarov Rün Ustası

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>05.05.2012 14:48:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>cok sıkıcı bır oyun kımse bu oyuna cok umıt bağlamasın max varken bu oyun oynanmaz..</font></td></tr></table><br></center> Zaten bu oyunu Max Payne 3 ile karşılaştırıyorsan şuan sana cevap vermem bile büyük bir lüks senin için... Max Payne 3 ile ne alaka yahu? sen her Fifa cının PESçinin Strateji veya Adventure oynadığını düşünüyor musun? zevk işi kardeşim... Ha oyunda eleştirilecek çok yan var ama biraz tutarlı yorum yapın yahu.

1 puan
MO
MK Okuru

cok sıkıcı bır oyun kımse bu oyuna cok umıt bağlamasın max varken bu oyun oynanmaz..

-1 puan
MO
MK Okuru

cok sıkıcı bır oyun kımse bu oyuna cok umıt bağlamasın max varken bu oyun oynanmaz..

-1 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.05.2012 20:45:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>15 mayısta online olarak oynamaya başlayabilecekmiyiz? Yoksa online durumu sonradanmı başlıcak bilgi verebilirmisiniz?</font></td></tr></table><br></center> direk online oynamaya başlayabilirsin dostum.. sadece co-op modu olmayacak.. co-op ek paketle bewraber gelecekmiş.

0 puan
M
makaracı-makarov Rün Ustası

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.05.2012 21:45:00 - chelseafc10 demiş ki:</b><br>boyle oyun lari sevmem</font></td></tr></table><br></center> Böyle oyunlar derken?

1 puan