Diablo 3'te düello zamanı

Berkant Jeff Akarcan 15.01.2013 - 18:04
PVP gelmeden önce ısınma turları
PVP'siz çıktığı için ve PVP'yi bir ek paket ile satacağı sanıldığı için büyük bir nefret toplayan Blizzard, 1.0.7 yamasıyla beraber PVP'ye hazırlanıyor.

Diablo 3'te düello zamanı
Oyuncuların birbiriyle olan münasebetini sınamak için ve muhtemelen PVP gelmeden önce bir denge testi yapmak isteyen ekip, oyuna düello sistemini entegre edecek 1.0.7 yamasının özelliklerinden biri olarak.

Düello yapmak için New Tristram Inn'deki Nek the Brawler ile konuşuyorsunuz ve sizi tüm partinizle beraber Scorched Chapel adındaki yeni bölgeye gönderiyor Nek. Bu bölge tamamen oyuncuların dövüşmesi için tasarlanmış bir bölge ve dört farklı bölüme ayrılıyor; kilise, mezarlık, nehir ve göl. Düellolar ise illa teketek olmak zorunda değil, partinizdeki herkes birbirine karşı savaşıyor; bildiğiniz free-for-all sistemi.

Ancak şimdilik düelloların karakterlerinize bir yararı veya zararı yok, tamamen zevk için. Düelloların skor kaydı tutulmuyor, ödüller yok. Aynı şekilde kaybettiğiniz de de cezalandırılmıyorsunuz. Düello alanında ölürseniz orada canlanıyorsunuz ve ölmek kalıcı değil, Hardcore karakterler için bile geçerli bu.
Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 23:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'te düello zamanı
İlginizi Çekebilir