Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Diablo 3'te nesneler

Diablo 3'te nesneler

Diablo 3'te nesneler





Blizzard Entertainment’ın bir çalışanı Diablo 3’te karakterlerin taşıdığı nesnelerle alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Buna göre alındığı zaman karaktere bağlanan hiçbir nesne olmayacak. Bunun için tek istisna Questler için gerekli olan veya karaktere özgü nesneler olacak.

Fakat güncel planlara göre bazı zırh ve silahlar alındığı zaman karaktere bağlanacak. Bu nesneleri bulduktan sonra istediğiniz gibi taşıyabilecek veya satacaksınız. Yalnızca bir kez kullanıldığında bunlar ilgili karaktere ait olacak. Fakat bu tür nesneler Diablo 3’ün sonlarına doğru, yüksek levellarda bulunacak. Bu mekanikle, gerçekte değerli olan eşyaların çabucak önemini kaybetmesi engellenmek isteniyor.

Blizzard Entertainment’ın uğraştığı bir başka fikir de Diablo 3’te hesaba bağlanan nesneler olacak. Bunları bir karakterden diğerine transfer edebileceksiniz. Tabii bunun için bu karakterin de aynı hesapta olması gerekiyor. Fakat bu konuda geliştiriciler henüz kesin bir karara varmamış.

KAYNAK gamestar.de

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

D2 de isim yazdırılıyordu ama o silahı ya da zırhı bir başkası kullanabiliyordu. Bunda başkasının "kullanamaması" söz konusu. Yani misal iteme artık ihtiyacınız kalmadı, başkasına veremiyorsunuz, yere atıyorsunuz ve item artık yok oluyor ya da satıcıya satıyorsunuz altın karşılığında.

0 puan
MO
MK Okuru

D1 i unuttum ama D2 de vardı bu özellik istediğin bir tek iteme isim yazdırıyodun nihatlak ı öldürdükten sonra

0 puan
MO
MK Okuru

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

0 puan
MO
MK Okuru

Oyunda kılıç,balta,yay gibi silahlar da olacakmış ve bulduğumuz silahları kullanabilecekmişiz.

0 puan
MO
MK Okuru

D1 ve D2 de öyle bir durum söz konusu değildi, bu durum Wow ile birlikte Blizin item satma olayına koyduğu bir önlem olarak karşımıza çıktı. Bunu D3'te de yapmayı düşünüyorlar. Yani olay şu, diyelim bağlanma özelliğine sahip bir zırh buldunuz, bu zırhı karakterinize girdirmediğiniz sürece başka karakterlere satabilirsiniz, trade edebilirsiniz, ya da hediye edebilirsiniz, ama zırhı üzerinize bir kez bile giymişseniz, artık o zırhı sizin karakterinizden başka kimse kullanamayacak. Yani Wowdaki "soulbond" diye tabir edilen item cinsi D3'e de biraz değiştirilerek uygulanıyor. Bence hem iyi hem de kötü bir olay, zira bir süre kullandıktan sonra artık işinize yaramayacak bir silahı işine çok yarayacak bir başkasına veremeyeceksiniz, yardımlaşma bu konuda biraz zedelenmiş gibi geliyor.

0 puan
MO
MK Okuru

Karaktere bağlanmak nedir, gerçekten? Bir kere takınca bir daha çıkmıyor mu? Diablo 1 ve 2 defalarca oynadım zaten öyle birşey yoktu.

0 puan