Diablo 3'ten hilecilere çekiç gibi yanıt

Murat Halilbeyoğlu 12.06.2012 - 11:04
Elinizi kirlettiyseniz bir an önce temizlenin
Blizzard yeni oyunu Diablo 3'te hileye başvuranları son bir kez daha uyardı ve yakalanmaları durumunda oyundan ban'lanacaklarını belirtti.

Oyunun bloğunda yapılan açıklamanın nedeni tam olarak bilinmese de (birisini yakalayıp diğerlerine uyarı vermek mi istediler yoksa sadece hatırlatma mı) mesaj çok açık; hileden uzak durun.

Diablo 3'ten hilecilere çekiç gibi yanıt
Yazıda şunlar yazıyor:

"Blizzard Entertainment bütün Blizzard oyunlarında yapılan hileleri çok ciddiye alır. Bu durum Diablo 3 için de geçerlidir. Eğer herhangi biriniz Diablo 3 son kullanıcı lisans anlaşması maddelerinde belirtildiği şekilde herhangi bir türde hile, hack, bot veya modifikasyona baş vurursa oyundan kalıcı olarak ban'lanacaktır. Yani oyuncular Diablo 3 oynamak için Battle.net hesaplarına ulaşmayacaklar.

Diablo 3'ü yasal şekilde oynamak demek değiştirilmemiş bir oyuncu hesabı ile oynamak demektir. Bunun tersini yapmak bizim Battle.net ve Diablo 3 politikamıza ters düşmektedir. Öte yandan bu durum bütün oyunlarımızda bulunun adil oynanış mantığına da ters düşer. Sizlere herhangi bir türde hileden, hack'ten, bottan veya benzer şeylerden kaçınmınızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Hile ve hack yapan kullanıcıların hesaplarının durdurulması ve ban'lanması işlemi yakın gelecekte başlayacaktır.
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 11:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ten hilecilere çekiç gibi yanıt
İlginizi Çekebilir