Diablo 3'ün betası mı geliyor?

Murat Sağlam 10.05.2011 - 01:28
Bugün düzenlenecek konferansta duyurulması bekleniyor
Diablo 3 severler uyanın! Blizzard'ın CEO'su Mike Morhaime dün yaptığı açıklamayla, bugün Türkiye saati ile 23:30'da düzenlenecek olan Activision Blizzard 2011 finansal sonuçlar konferansında Diablo 3'ün betasıyla ilgili önemli açıklamalar yapacağını ve detayları ortaya çıkaracağını belirtti.

Diablo 3'ün betası mı geliyor?
Hatırlarsanız 9 Şubat tarihinde düzenlenen son konferansta Mike Morhaime, Diablo 3'ün detaylarını bir dahaki konferans ile açıklayacaklarını belirtmişti. İşte o konferans bugün düzenleniyor ve Diablo 3 ile ilgili son dönemlerin en önemli açıklamalarından birine kavuşmak üzereyiz gibi duruyor.

Mike, "Diablo 3 için söyleyebileğim şey, çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor ve geliştirmemiz sürüyor. En önemlisi yaptığımız çalışma hakkında oldukça heyecanlanıyoruz. Bugüne kadar en önemli açıklamayı G-Star şovunda yapmıştık ve demo istasyonlarının başında uzun kuyruklar oluşmuştu. Bir dahaki konferansta ise gelecek olan beta ile ilgili önemli açıklamalar yapmak için sabırsızlanıyorum." diyerek bugüne işaret etmişti.

Eğer hafızanızı biraz zorlayacak olursanız StarCraft II için yapılan beta duyurusunun üzerinden yalnızca 8 gün geçtikten sonra betanın oyuncularla buluştuğunu hatırlarsınız. Bu gece düzenlenecek basın toplantısıyla birlikte, detayları kaçırmamak için bizi takip etmeye devam edin.
Yorumlar 31
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ün betası mı geliyor?
İlginizi Çekebilir