Diablo 3'ün konsol haberi yanlış alarm mı?

Murat Halilbeyoğlu 18.02.2011 - 14:56
Blizzard'dan bir açıklama geldi
Blizzard yeni yaptığı bir açıklama ile Gamasutra'da verdiği üst düzey yapımcı pozisyonu için olan iş ilanının Diablo III'ün konsol portunun duyurusu olarak kabul edilmemesi gerektiğini belirtti.

Sabahki haberin ardından bir açıklama yapma gereği duyan firma "Şu an için Diablo ile alakalı bir konseptin konsol versiyonunu araştırıyoruz ve Diablo III'ün konsol ile alakalı üst düzey pozisyonları doldurmaya çalışıyoruz. Geçmişte de dediğimiz gibi gerekli ilgi gösterilirse oyun çok güzel bir şekilde konsola da uyarlanabilir, dolayısı ile biz de dışarılarda bunu becerebilecek yetenekler olup olmadığına bakıyoruz. Eğer Diablo ile ilgili derin bilgiye ve sizden istediğimiz yeteneklere ve tecrübeye sahipseniz iş ilanımıza başvurun.

Diablo 3'ün konsol haberi yanlış alarm mı?
Ancak lütfen şunu bilin ki bu iş ilanı oyunun konsol versiyonunun da yapılacağına dair bir resmi duyuru değildir. Diablo III'ü herşeyden önce PC ve Mac'ler için hazırlıyoruz ve gecikmeye yol açacak veya oyunun çıkışını etkileyecek herhangi bir konsol yorumlamasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Kısacası her şey eski tas eksi hamam. Firma oyunu konsol için düşünüyor ancak bunu istedikleri kalitede yapabileceklerine inanmadıkları sürece denemeyecekler bile.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 3'ün konsol haberi yanlış alarm mı?
İlginizi Çekebilir