Diablo 4 1.1.3 güncellemesi

Taylan Bal 31.08.2023 - 05:31
Diablo 4 1.1.3 güncellemesi oyunun takipçilerini mutlu edecek gibi. Yama oyundaki birçok hata ve yanlışlığı düzenliyor.

Blizzard, birkaç gün önce açıklanan Diablo 4 1.1.3 güncellemesi ile gelecek olan değişiklikler duyuruldu. Diablo 4, Blizzard tarafından sürekli olarak güncellemeler aracılığıyla temel deneyimi ayarlama ve değiştirme konusunda çalışıyor. Bazı Diablo 4 oyuncuları hala hafta sonu etkinlikleri gibi özelliklerin gelmesini beklerken, Blizzard, oyunun bazı pürüzlü yönlerini düzeltme çabasıyla yeni güncellemeler sunuyor.

Diablo 4 1.1.3 güncellemesi oyuncuları memnun edecek

Eşya tabanlı bir oyundan beklenildiği gibi, oyuncular sürekli olarak toplamak için şeyler buluyorlar ve bazen özellikle değerli taşlar konusunda aşırıya kaçabiliyorlar. Neyse ki, Blizzard şu anda oyuncuların yanlışlıkla eşya toplamalarını önlemelerine yardımcı olacak bir eşya süzgeci gibi birkaç çok talep edilen Diablo 4 özelliği üzerinde çalışıyor.

Diablo 4 için yeni gelen 1.1.3 güncellemesi, oyuncuların kontrolünün daha az süreyle sınırlanmasını sağlamak amacıyla kalabalık kontrol etkileri uygulayan Canavar Yetenekleri ve Elite Affixes gibi birçok oynanış öğesini ayarlayan oldukça büyük bir güncelleme gibi görünüyor. Örneğin, Chilling Wind artık daha az sık şekilde örtüşen duvarlar üretiyor. Cold Enhanced artık her vuruşta etkinleşmiyor ve Cold Goatmen'den gelen buz sütunlarının daha uzun bir yeniden kullanım süresi var.

Oynanış problemleri artık kalkıyor

Güncelleme, aynı zamanda büyük bir oynanış problemi gibi birçok hatayı düzeltirken, oyuncuların bazen görünmez bir at üzerinde biner gibi göründüğü bazı rastgele ve komik görsel sorunları da düzeltiyor. Aynı zamanda oyuncu bir etki veya yetenek uyguladıktan sonra gruptakilerin yanlışlıkla istenmeyen avantajlar elde etmesine neden olan bir dizi bozuk öğeyi de düzeltiyor. Ayrıca, Hazine Cüceleri artık 15 ila 40 seviye arasında kesinlikle bir Efsanevi eşya düşürecek şekilde düzeltildi.

Malignant Sezonu hala devam ederken, Blizzard, Diablo 4 hayranlarına Gamescom Opening Night Live'da özel bir tanıtım ile nelerin geleceğine dair sürpriz bir bakış açısı da sundu.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2023 11:16
itemization düzeltilmeden bu oyun düzelmez . diablo 3 deki aynı hatayı bu oyunda yaptı blizzard
itemlerin hiç bir ağırlığı yok legendryi düştümü hiç heyecan yaratmıyor cünkü aynı sarı itemin laciverti
uniq item desek aynı

azıcık diablo 2 yada poe oynasaydı devoloperlar anlarlardı nasıl arpg yapılac
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2023 19:37
Path of exile demek istedi arkadas
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2023 23:26
pillars of eternity arpg değil sanki
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2023 08:24
ya resist çalışmıyor oyunda, resmen eksik oyun çıkarmışlar, şimdide düzelttik diye açıkladıkları kalemlere bak, efsaneyi katlettiler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Diablo 4 1.1.3 güncellemesi
İlginizi Çekebilir